Especial de Codi 10 amb Nacho Abad i David Aleman a Telecinco

'Código 10' aborda el cas d'un jove desaparegut després de caure al Mar Menor

'Código 10' aborda el cas d'Ivo, un jove que està en parador desconegut des de després de caure dijous d'una canoa al Mar Menor.

Cuatro emet aquest dimarts 9 de gener un nou lliurament en directe de 'Código 10', presentat per David Aleman i Nacho Abad. El programa aborda el cas d' Ivo, un jove que es troba en parador desconegut des que va caure dijous d'una canoa al Mar Menor quan navegava amb amics. 'Código 10' estarà en directe amb familiars dels implicats en aquest cas ple d'interrogants que manté en suspens la població de Los Alcázares (Múrcia).

A més, s'analitzarà en profunditat les noves dades que s'han revelat recentment sobre les festes de Jeffrey Epstein. 'Código 10' posarà en context a més les acusacions que pesen sobre ell, explicant com actuava i captava les menors. El programa indagarà en els dubtes que presenta la seva mort i parant atenció als noms de les persones que acudien a aquestes festes.

Nacho Abad i David Aleman al plató de 'Codi 10', tots dos amb rostre seriós
David Aleman i Nacho Abad a 'Código 10' | Mediaset

El dia que comença el judici del Parricida de Sueca, el programa desgranarà les claus del cas. Així mateix, en recordarà d'altres de molt coneguts que han marcat la crònica negra del nostre país, com el cas Bretón, el cas Godoella i el cas de les nenes de Tenerife. El true crime de la setmana presentarà la segona part de l'assassí amable'.

Recordem que 'Código 10' ha millorat considerablement les audiències des de la seva estrena. Va arribar a l'abril com un programa gens competitiu i a l'estiu va aconseguir millorar-ne els resultats, que s'han mantingut durant temporada. El passat mes de desembre, 'Código 10' va estar per sobre del seu competidor a la franja marcant el segon millor resultat mensual de la seva història amb un 7,1% i 492.000 espectadors .

Taula de debat de Codi 10 amb Nacho Abad i David Aleman a Cuatro
David Aleman i Nacho Abad a 'Código 10' | Mediaset

Cal destacar que 'Código 10', de la mà de David Aleman i Nacho Abad, aborda cada setmana a Cuatro diversos casos actuals i històrics . Desgrana totes les claus amb exclusives, noves evidències, testimonis inèdits de persones que no han trencat el seu silenci fins ara. Així com la rigorosa anàlisi d'un nodrit elenc d'experts i col·laboradors com José Miguel Gaona, Carlos Segarra, Bárbara Royo i Ana Villarrubia.