Şevval sorpresa a Germans

Ayla al límit al capítol 'Hermanos' del dimarts 9 de gener

Al nou capítol de 'Hermanos', Sevval prepara un pla contra Suzan.

Antena 3 emet aquest dimarts 9 de gener un nou capítol de 'Hermanos', a les 23:00h, després d'una nova entrega de 'El Hormiguero'. Adquirida ja a més de 40 països, està centrada en temes universals com la importància dels vincles familiars. La sèrie turca també està disponible a atresplayer.

Al capítol de 'Hermanos' aquest dimarts 9 de gener a Antena 3, Sevval prepara un pla contra Suzan. Vol que Ahmet pensi que ella ha robat diners de la caixa, però Suzan descobreix la realitat i munta un espectacle a Sevval per les seves males intencions.

D'altra banda, Sarp explica a Ömer que Süsen mai no l'ha volgut ni han estat junts, que deien que eren Novios perquè ella es va veure obligada.

A més, Zehra segueix ficada en problemes per culpa del treball il·legal de la floristeria. La tenen amenaçada i està molt espantada.

Sarp a Germans d'Antena 3
Sarp a 'Hermanos' | Atresmedia

Sengül, per la seva banda, parla amb la veritable mare de Berk per explicar-li que el seu fill no és mort. Totes dues van a casa d'Ayla. Allà, la mare biològica de Berk, discuteix amb Ayla, demana més diners i exigeix veure Berk. Ayla acaba copejant-la al cap per intentar frenar-la.

'Hermanos' lidera en les dues nits a Antena 3

Captura d'Ayla en xoc a Germans
Ayla al nou capítol de 'Hermanos' | Atresmedia

'Hermanos' va mantenir les seves dades en la seva nova setmana en emissió . El dilluns 20 de novembre la telenovel·la turca va ser líder de la franja amb un 14,4% i 1.246.000 televidents. Mentrestant, dimarts 21 de novembre es va mantenir líder, però va baixar a un 13,7% amb 1.238.000 espectadors fidels.

Adquirida ja en més de 40 països, recordem que 'Hermanos' és una de les ficcions turques en emissió des del 2021 de més èxit. Arrasa actualment en audiències en l'horari estel·lar capítol rere capítol en les dues primeres temporades a Turquia.

A més, és aclamada per crítica i públic. 'Hermanos' també està obtenint destacades dades i una calorosa acollida a països d'Europa, Llatinoamèrica i l'Orient Mitjà.