Fotografia de Somnis de Llibertat, la nova sèrie diària d'Antena 3

Antena 3 llança el tràiler de 'Sueños de libertad' substituta d''Amar es para siempre'

'Sueños de libertad' narra el viatge de Begoña Montes que, atrapada en un matrimoni tòxic, buscarà l'anhelada llibertat a l'Espanya del 1958.

Antena 3 estrenarà molt aviat 'Sueños de libertad', la seva nova sèrie original que substituirà 'Amar es para siempre' a la sobretaula. La sèrie, que compta amb episodis de 50 minuts, ha llançat el seu tràiler oficial. La seva trama transcorre el 1958 i narra la història de Begoña Montes, una dona atrapada en un matrimoni tòxic, però amb un futur optimista per la recerca de la llibertat.

Temes com la família, l'amor, la rivalitat, l'amistat i els secrets carregaran de trames, subtrames i grans girs aquesta nova proposta de ficció d'Antena 3. 'Sueños de libertad' ja es roda des del mes de novembre passat en localitzacions de Toledo i Madrid.

Sueños de libertad | Tráiler oficial | Muy pronto en Antena 3

Està protagonitzada per Natalia Sánchez, Alain Hernández i Dani Tatay. Completen el repartiment Nancho Novo, Ana Fernández, Roser Tapias, Marta Belmonte, Javier Beltrán, Agnès Llobet, Daniel Albaladejo, Juan Gea, Alba Brunet o Guillermo Barrientos. Així com Carolina Lapausa, Alejandra Meco, Antonio Romero, Isabel Moreno, José Milà, Candela Cruz, Amanda Cárdenas i Pablo Béjar.

'Sueños de libertad' és una producció d'Atresmedia TV en col·laboració amb Diagonal (Banijay Iberia). Montse García, Jaume Banacolocha i Joan Noguera són els productors executius d'aquesta ficció del segell Series Atresmedia, dirigit per Joan Noguera. Gonzalo Baz, Eva Norverto, Diego Lesmes, Asier Aizpuru i Kiko Ruiz Claverol seran directors capitulars de la sèrie.

Fotografia de Somnis de Llibertat, la nova sèrie diària d'Antena 3
'Sueños de libertad' | Atresmedia

Coordinat per Eulalia Carrillo, el guió va a càrrec de Roberto Goñi, Almudena Vazquez, Júlia Altares, Ignasi Pérez de la Pau, Antonio Hernández, Fede Muñoz, Barbara Alpuente, Ana Muñiz. Guillermo Escobedo serà el guionista a plató. Eugenia Peral signa la direcció de Producció i Marcelo Pacheco la direcció d'Art. Montse Sancho i Alberto Cavia són la directora i encarregat del Vestuari respectivament, mentre que Maquillatge i Perruqueria estan dirigits per Ainize Arrieta.

Així comença 'Sueños de libertad'

Any 1958. Begoña Montes fuig a través del bosc al costat de la petita Julia, la seva fillastra. Begoña és la nova esposa Jesús de la Reina, el vidu d'or de la comarca, amo d'una important empresa de productes de tocador, Perfumeries de la Reina. Begonya corre amb la nena, quan Jesús les arriba i dispara a sang freda. ¿Haurà ferit Begonya? Què ha passat perquè Jesús perdi el cap i dispari la seva pròpia dona?