Captura d'Ömer tirat a terra inconscient a Germans

Entre la vida i la mort al capítol de 'Hermanos' del dilluns 22 de gener

Al nou capítol de 'Hermanos', Oğulcan i Aybike lluiten per la seva vida.

Antena 3 emet aquest dilluns 22 de gener un nou capítol de 'Hermanos', a les 23:00h, després d'una nova entrega de 'El Hormiguero'. Adquirida ja a més de 40 països, està centrada en temes universals com la importància dels vincles familiars. La sèrie turca també està disponible per avançat per als usuaris premium d'atresplayer.

Encara que els Eren i els seus amics pensaven que l'infern havia acabat després que Asiye i Doruk fossin rescatats del seu segrest, el pitjor encara havia de venir. Zehra va entregar els diners que s'havien emportat a la policia i els mafiosos es van emprenyar tant que van atemptar contra la vida de tots.

Al capítol de 'Hermanos' aquest dilluns 22 de gener a Antena 3, tots els nois es troben inconscients i greument ferits després dels trets dels delinqüents. Diverses ambulàncies els porten a l'hospital mentre els metges intenten salvar-los la vida. Asiye i la resta dels familiars esperen notícies amb desesperació.

Captura d'Asiye plorant al telèfon a Germans
Asiye plorant a 'Hermanos' | Atresmedia

A l'hospital, Zehra finalment mor. Doruk i els seus pares van a buscar Bahar, que es troba sola i molt espantada. Tots tres l'acullen a casa seva.

D'altra banda, la resta de nois continuen en estat crític. Yasmin és l'única que es troba fora de perill gràcies al fet que Ömer la va protegir dels trets, però ell està molt greu. Oğulcan i Aybike també lluiten per la seva vida.

'Hermanos' lidera en les dues nits a Antena 3

Doruk mirant de banda a Germans, sèrie turca d'Antena 3
'Hermanos' | Atresmedia

'Hermanos' va mantenir les seves dades en la seva nova setmana en emissió . Dilluns 8 de gener la telenovel·la turca va ser líder de la seva franja amb un 13,1% i 1.229.000 televidents. Mentrestant, dimarts 9 va perdre el lideratge davant 'La Isla de las Tentaciones' en baixar a un 12,6% amb 1.198.000 fidels.

Adquirida ja en més de 40 països, recordem que 'Hermanos' és una de les ficcions turques en emissió des del 2021 de més èxit. Arrasa actualment en audiències en l'horari estel·lar capítol rere capítol en les dues primeres temporades a Turquia.

A més, és aclamada per crítica i públic. 'Hermanos' també està obtenint destacades dades i una calorosa acollida a països d'Europa, Llatinoamèrica i l'Orient Mitjà.