Cartell de Pequín Express i Naked Attraction amb Marta Flich de HBO Max

HBO Max anuncia les seves noves apostes, amb el retorn de 'Pekín Express i Marta Flich

'Pekín Express', 'Naked Attraction' i 'Aventura en pelotas' són les apostes d'entreteniment de MAX per a aquest any.

Warner Bros Discovery ha avançat els primers formats d'entreteniment que formaran part de l'oferta de continguts locals que arribaran a MAX. El nou servei, disponible a Espanya des de la primavera del 2024, inclourà una variada proposta de contingut local que inclourà títols d'entreteniment com 'Pekín Express', 'Naked Attraction' i 'Aventura en pelotas', formats d'èxit internacional que ja han demostrat que la gosadia no té límits.

"Per al llançament de Max continuarem produint contingut scripted de qualitat i renovarem l'oferta d'unscripted. Afegirem documentals premium i programes d'entreteniment que atreguin a una audiència encara més gran. Per això, estem encantats d'anunciar aquests tres nous títols excepcionals a l'oferta de contingut local de Max. Tres formats de trajectòria consolidada, que narren apassionants històries reals amb personatges irresistibles i els més alts valors de producció possibles”, ha assegurat Laura Carafoli, SVP TV Networks & Digital Local Production Italy & Iberia.

D'aquesta manera, una de les grans apostes és el retorn de 'Pekín Express', on 14 participants viatjaran amb un viatge colossal per alguns dels països més ignots del planeta, un sol euro al dia. El format torna a Espanya amb un format renovat i ple de sorpreses. Aquesta nova etapa comptarà amb la participació de 7 parelles combinades de famosos i anònims que tindran una motxilla com a únic equipatge i competiran entre si per fer la cursa de les seves vides.

Fotografia de Marta Flich com a presentadora de Naked Attraction
Marta Flich a 'Naked Attraction' | HBO Max

Presentat per Marta Flich, una altra de les apostes és 'Naked Attraction', una adaptació produïda per Fremantle que ha revolucionat el món dels 'dating shows' a la televisió. Convida a deixar de banda els prejudicis apostant per la naturalitat si es tracta de trobar l'amor: podries enamorar-te d'algú al nu? A cada programa, dues persones buscaran la seva parella ideal entre 6 pretendents completament nus als que hauran d'observar i amb qui sorprendre's, gaudir i deixar-se portar fins a trobar el seu 'match'.

Cartell d'Aventura en Pilotes de HBO Max
'Aventura en pelotas' | HBO Max

Finalment, a 'Aventura en Pelotas', deu aspirants hauran de sobreviure tres setmanes en un dels paratges més extrems del planeta sense aigua, sense aliments, sense eines i… sense roba. Dividits en parelles els integrants dels quals no es coneixeran fins a l'inici del programa, el primer grup d'aventurers hauran de tenir destresa física, resistència, imaginació i força mental. Una tasca difícil en què caçar, pescar, trobar aigua o plantar cara a les inclemències del temps seran decisius a l'hora de demostrar la seva capacitat de supervivència.