Álvaro Rico a 'Planeta Calleja'

Álvaro Rico, d'expedició a Sri Lanka a 'Planeta Calleja'

Aquest dilluns 12 de febrer, Álvaro Rico realitza la primera expedició a Sri Lanka de 'Planeta Calleja'.

'Planeta Calleja' torna el dilluns 12 de febrer a les 22:50h a Cuatro, amb una nova edició amb Álvaro Rico com a protagonista. L'actor s'uneix a Calleja per fer la primera expedició a Sri Lanka del programa

Al programa, viuran una de les experiències més especials coneixent a fons la 'Perla de l'Índic'. Calleja i Rico coneixeran la cultura local, s'amararan de la profunda espiritualitat de l'illa i albiraran exòtics animals. A més, realitzaran trekkings amb bici, lliscaran per tirolines a través de singulars paisatges i degustaran algunes de les més picants especialitats culinàries de Sri Lanka.

Álvaro Rico a 'Planeta Calleja'
Álvaro Rico a 'Planeta Calleja' | Mediaset

Jesús Calleja es trobarà amb el seu convidat en un lloc sagrat per a budistes i hinduistes, El Temple de Kataragama. Des d'allà, emprendran un recorregut allunyat de les habituals rutes turístiques del lloc.

Després de conèixer l'ambient religiós de la zona i fer una ofrena, posareu rumb al Parc Nacional de Yala. Un lloc únic per albirar lleopards i óssos mandrosos, encara que l'inici del monsó els complicarà les coses.

El viatge continuarà cap a la regió d'Ella, a les terres altes de Sri Lanka. On recorreran amb bicicleta les famoses plantacions de te de Ceilan. Més endavant, arribaran a Amba Estate, una finca on fabriquen el te de manera artesanal i sostenible.

Álvaro Rico a 'Planeta Calleja'
Álvaro Rico a 'Planeta Calleja' | Mediaset

Allà, podran descarregar adrenalina en una tirolina i faran un trekking fins a Ella Rock, un lloc impregnat de mitologia hinduista. En ruta cap al nord, visitaran la ciutat d'Anuradhapura, un extraordinari complex arqueològic situat al cor de l'anomenat 'Triangle cultural de Sri Lanka'.

Després de visitar un llogaret local i la seva gent, pujaran l'icònic Monte Sigiriya . També anomenat 'Roca del León', una enorme roca volcànica enmig d'un impressionant paisatge verd.

Recordem que 'Planeta Calleja' continua triomfant en audiències cada setmana. La setmana passada, amb les germanes Pombo, va marcar un 8% i 731.000 espectadors, avantatja laSexta a la seva franja (4,6%) i va ser líder absolut del target comercial amb un 10,4%. Cal destacar que la temporada 12 de 'Planeta Calleja' només té per emetre els seus dos especials a Mart, amb Felix Gómez i Inés Hernand, que es veuran el 19 i 26 de febrer.