Sahika somrient amb una copa a la mà mentre parla per telèfon a Pecat Original

El pla perfecte de Sahika al capítol de 'Pecado Original' del dilluns 12 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Sahika munta un pla perquè sembli que la nova mainadera té males intencions amb Halitcan.

'Pecado Original' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest dilluns 12 de febrer. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Després dels últims capítols, Yildiz està tan furiosa amb Halit i amb Ender. La jove està disposada a fer qualsevol cosa per tal de recuperar el fill i fer-los pagar per tot el mal que li han fet. Per això, la jove Yilmaz serà capaç de pactar fins i tot amb el mateix diable.

Halit amb cara de sorpresa a Pecat Original
Halit a 'Pecado Original' | Atresmedia

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dilluns 12 de febrer, Sahika munta un pla perquè sembli que la nova mainadera té males intencions amb Halitcan. Amb l'ajuda d'Aysel, provocaran una gran discussió entre Ender i Halit en veure que el petit Halit Can corre perill. Zehra cau al parany, està convençuda que el nadó està drogat.

Per la seva banda, Halit es torna boig en creure que la mainadera ha drogat el seu fill per dormir-lo. A més, Sahika edita una conversa perquè sembli que Ender crida a Halitcan. Quan l'àudio arriba a orelles de Halit, aquest corre a la mansió per fer fora Ender.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Capítol de Pecado Original de dimecres 12 de juliol
Ender a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.