Captura d'Iker Jiménez com a presentador de Quart Mil·lenni a Telecinco

'Cuarto Milenio' analitza l'accident d'un avió de l'aerolínia Aviaco a Somosierra

Aquest diumenge 25 de febrer, 'Cuarto Milenio' analitzarà l'accident d'un avió de l'aerolínia Aviaco a Somosierra el 1953.

Cuatro emet aquest diumenge 25 de febrer una nova entrega de 'Cuarto Milenio'. En aquesta nova entrega, Iker Jiménez analitzarà l'accident d'un avió de l'aerolínia Aviaco a Somosierra el 1953, en què van morir 22 persones dels 32 ocupants.

D'altra banda, un equip del programa liderat per la reportera Clara Tahoces ha viatjat a una localitat de la serra madrilenya. Investigaran els estranys fenòmens que presumptament té lloc en un habitatge.

A més, Iker Jiménez i el periodista Nacho Navarro relataran la història de la noia que va inspirar el maniquí de formació RCP, anomenada Resusci Anne, Mona Llisa del Sena o l'Inconnue de la Seine. Es tracta d'una dona d'identitat desconeguda, el cadàver de la qual es va trobar al Sena i del rostre del qual el mestre modelador Michel Lorenzi va crear una màscara mortuòria de guix. Posteriorment, el fabricant de nines Asmund Laerdal el va utilitzar per crear un model d'entrenament realista de reanimació cardiopulmonar.

Iker Jiménez parlant assegut al plató de 'Cuarto Milenio'
Iker Jiménez a 'Cuarto Milenio' | Mediaset

I a la nova entrega de la secció 'NY Killers', la periodista Mamen Sala relatarà la història de Richard Cottingham. És un assassí en sèrie condemnat a cadena perpètua i al qual se li atribueixen més d'una desena d'assassinats de dones. Tot va passar a l'àrea de Nova York i Nova Jersey entre 1967 i 1980.

Les audiències de 'Cuarto Milenio'

Iker Jiménez amb els ulls tancats a Cuarto Milenio
Iker Jiménez a 'Cuarto Milenio' | Mediaset

Temporada després de temporada, 'Cuarto Milenio' es manté com el programa més longeu de Cuatro i un dels més competitius. L'espai va culminar la passada amb una mitjana de 760.000 espectadors (6,1% de share), 1,2 punts per davant laSexta (4,9% i 615.000). 'Cuarto Milenio' va incrementar, a més, la seva mitjana nacional fins a assolir un 8,1% de share en target comercial, 2,1 punts per davant del seu principal competidor (6%).

'Cuarto Milenio' va anotar un destacat seguiment entre el públic de 25 a 44 (8,7%) i els espectadors de 45 a 54 anys (8%). A més, va superar la mitjana nacional a Euskadi (8,3%), Múrcia (7,9%) i Astúries (7,4%). Així com Madrid (6,7%), Castella-la Manxa (6,7%), València (6,6%), Balears (6,6%), Aragó (6,3%) i Canàries (6,2%) %).