Fotografia de Sofia Coll com a presentadora d'Epic Nails amb Debora Figueras i Joan Liaño com a jurat a 3Cat

3Cat posa data d'estrena a 'Èpic Nails', el seu nou talent xou de manicuristes

3Cat anuncia l'estrena d''Èpic Nails', el nou talent xou on vuit manicuristes lluitaran per aconseguir un premi de 15.000€.

3Cat posa data d'estrena a 'Èpic Nails', un nou talent xou presentat per la Sofia Coll, exconcursant d''Eufòria' i candidata al Benidorm Fest. En aquest format, vuit estilistes d'ungles competiran per esdevenir el millor manicurista de Catalunya. Els dos primers capítols arribaran aquest divendres 26 de gener a la plataforma 3Cat.

D'aquesta manera, 'Èpic Nails' està format per 6 programes de 30 minuts, on vuit estilistes amateurs i semiprofessionals lluitaran per aconseguir el premi valorat en 15.000€ i proclamar-se el millor artista d'ungles. L'espai està dissenyat com un autèntic saló de manicura, on els concursants s'enfrontaran a les proves rebent clients reals.

Fotografia dels concursants d'Épic Nails, el concurs de manicuristes de 3Cat
'Èpic Nails' el nou talent xou de 3Cat | 3Cat

A cada programa, els concursants seran valorats per un jurat format per, Débora Figueras, nail artista de referència al món del Nail Art, que ha treballat amb Rosalía i Cindy Kimberly. I, Joan Liaño, manicurista i exconcursant de la primera edició d''Eufòria'.

Ells, després de les proves, decidiran qui és l''Èpic Nail', el guanyador del capítol, i l'Epic Fail, el perdedor que abandonarà el saló d'ungles. De manera que només tres concursants arribaran a la final, on serà el jurat qui decidirà qui es coronarà com a millor estilista d'ungles de Catalunya.

El Nail Art ha suposat una revolució i una manera nova d'expressar-se a través de les ungles. 'Èpic Nails' apareix per destruir estereotips arreu del món del disseny d'ungles, així com donar més visibilitat a aquest art. I és que, actualment, no hi ha cap altre programa a Espanya dedicat a l'art de la manicura.

Fotografia del rodatge d'Épic Nails, el concurs de manicuristes de 3Cat
'Èpic Nails' el nou talent xou de 3Cat | 3Cat

Per la seva banda, Sofia Coll es posa al capdavant d'aquest nou talent xou després del pas per 'Eufòria', on va quedar quarta. I, ara també, s'enfronta al Benidorm Fest, i és una de les candidatures favorites per anar a Eurovisió. La catalana ha esdevingut un perfil estimat pel públic i valorat per TV3, que no ha deixat de demostrar que és una artista polifacètica. A més, ja l'hem vist com a presentadora d'EVA a TikTok.

D'aquesta manera, 'Èpic Nails' es converteix en una de les grans apostes de 3Cat per arrencar l'any. El talent xou se suma a l'oferta de continguts exclusius de la plataforma, que compta amb formats com 'La Travessa' de Laura Escanes.