Muntatge dels protagonistes de Les veus de la ràdio de Movistar Plus+

Movistar Plus+ farà homenatge a la ràdio a través de les històries de les veus

Movistar Plus+ ha iniciat l'enregistrament d'un especial de dos episodis en què participen grans figures radiofòniques.

El 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio i per celebrar-ho, Movistar Plus+ ha anunciat 'Las voces de la radio'. Es tracta d'un nou documental original que homenatjarà el mitjà de comunicació que ja té cent anys d'emissions a Espanya. 'Las voces de la radio' arribarà a Movistar Plus+ al llarg del 2024.

Amb els seus testimonis emocionants, les grans estrelles de la ràdio del nostre país fan un recorregut emocional a través de les seves històries al capdavant del micròfon, alhora que reflecteixen l'evolució del medi a través d'algunes de les grans cobertures informatives dels darrers anys .

Aquest nou espai original comptarà amb veus icòniques de les ones de tots els temps. Periodistes de la talla de Carlos Herrera, Àngels Barceló, Carlos Alsina, així com els seus referents als matins, Iñaki Gabilondo i Luis del Olmo; Julia Otero, Carles Francino i els seus antecessors a les tardes, Javier Sardá i Gemma Nierga; Ángel Expósito, Josep Cuní o Rafa Latorre i Aimar Breto davant de les nits.

'Las voces de la radio' comptarà amb entrevistes, seguiments i arxius sonors que construeixen un retrat de la ràdio en present. A més, el programa explicarà alguns episodis de la història del mitjà de comunicació per entendre el paper crucial que aquest ha jugat des del seu naixement fins al centè aniversari al nostre país.

Aquest espai segueix la línia de 'Prime Time', el documental sobre la història de l'entreteniment televisiu que Movistar Plus+ va estrenar al setembre . A través d'entrevistes amb els protagonistes dels programes, d'imatges d'aquells grans xous i de l'anàlisi d'experts televisius, 'Prime Time' recorda grans moments televisius de les últimes dècades i els posa en el context social i històric.

Collage d'Arturo Valls, Dani Martínez, Anne Igartiburu, Chenoa, Isabel Gemio, Jesús Vázquez, Buenafuente, Carlos Sobera i Mercedes Milá
'Prime Time' | Movistar Plus+

L'espai va comptar amb grans cares com Arturo Valls, Andreu Buenafuente, Anne Igartiburu, David Broncano, Carlos Sobera, Dani Martínez, Isabel Gemi, Ismael Beiro, Jaume Cantizano, Chenoa, Javier Cárdenas, Jesús Vázquez, Mercedes Milá, Ramon García, Raúl Prieto , Santi Acosta, Rosari Pardo, Rosa Villacastín, Sonia Monroy, Tinet Rubira, Toni Cruz, Josep Maria Mainat, Yola Berrocal o El Gran Wyoming.