Ömer, en xoc, després de conèixer qui és el seu pare a Germans

Perill i provocacions al capítol 'Hermanos' del dimarts 20 de febrer

Al nou capítol de 'Hermanos', Ömer i Sarp han de treballar junts.

Antena 3 emet aquest dimarts 20 de febrer un nou capítol de 'Hermanos', a les 23:00h , després d'una nova entrega d''El Hormiguero'. Adquirida ja a més de 40 països, està centrada en temes universals com la importància dels vincles familiars. La sèrie turca també està disponible per avançat per als usuaris premium d'atresplayer.

Al capítol de 'Hermanoss' aquest dimarts 20 de febrer a Antena 3, Ömer i Sarp han de treballar junts. A la sortida, uns nois els peguen una pallissa, però ells es mantenen units i s'intenten protegir mútuament.

Captura d'Ahmet a Pecado Original
Ahmet a 'Hermanos' | Atresmedia

D'altra banda, Suzan està farta que Sevval la provoqui constantment i discuteixi amb Ahmet per culpa seva. Ahmet té clar que la seva relació amb Sevval està acabada, però ella aprofita que va borratxo per fer fotos de tots dos com si estiguessin abraçats al llit.

A més, un vídeo dels germans i els seus amics cantant es fa viral i el productor d'una discogràfica vol que enregistrin un disc.

'Hermanos' lidera en les dues nits a Antena 3

Sarp a Germans d'Antena 3
Sarp a 'Hermanos' | Atresmedia

'Hermanos' va mantenir les seves dades en la seva nova setmana en emissió. Dilluns 8 de gener la telenovel·la turca va ser líder de la seva franja amb un 13,1% i 1.229.000 televidents. Mentrestant, dimarts 9 va perdre el lideratge davant 'La Isla de las Tentaciones' en baixar a un 12,6% amb 1.198.000 fidels.

Adquirida ja en més de 40 països, recordem que 'Hermanos' és una de les ficcions turques en emissió des del 2021 de més èxit. Arrasa actualment en audiències en l'horari estel·lar capítol rere capítol en les dues primeres temporades a Turquia.

A més, és aclamada per crítica i públic. 'Hermanos' també està obtenint destacades dades i una calorosa acollida a països d'Europa, Llatinoamèrica i l'Orient Mitjà.