Muntatge d'Ender i Sahia de la sèrie "Pecat Original" mirant-se l'una a l'altra amb rostre seriós i portant un vestit

Sahika descobreix la veritat al capítol de 'Pecado Original' de dimarts 9 de gener

Al nou capítol de 'Pecado Original', Kerim i Yildiz coincideixen en un restaurant amb les seves respectives parelles.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dimarts 9 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dimarts 9 de gener, Kerim i Yildiz coincideixen en un restaurant amb les seves respectives parelles. La jove Yilmaz pensa que el jove està sortint amb Şahika i per això ella ha acceptat la proposta de matrimoni de Halit. No obstant, els sentiments de tots dos són correspostos, i als dos els fa mal el que està passant.

Al bany del restaurant tots dos es troben i es llencen els trastos al capdavant. Però l'empresari li ha estat sincer i li ha dit: "Tu eres l'única cosa que jo volia". No obstant això, just apareix Halit i tallen la conversa.

Captura de pantalla de la sèrie 'Pecado Original' on apareixen Kerim i Yildiz amb rostre seriós
Yildiz i Kerim al nou capítol de 'Pecado Original' | Atresmedia

D'altra banda, Sahika s'assabenta que el hòlding només té tres socis: Halit, Ender i ella. Descobreix que no es va fer cap transferència d'accions d'Ender als fills. Per la seva banda, Caner creu que la seva germana ha comès un gran error mentint descaradament el seu marit i els seus fills i li adverteix que es ficarà en greus problemes.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Sahika somrient amb una copa a la mà mentre parla per telèfon a Pecat Original
Sahika a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.