Muntatge de Dani Martínez a Germans amb el logo de Cuatro

Cuatro es queda 'Martínez y Hermanos' després de ser cancel·lat de Movistar Plus+

Dani Martínez torna a Mediaset amb 'Martínez y Hermanos' després de ser cancel·lat de Movistar Plus+.

Mediaset sorprèn anunciant la compra de 'Martínez y Hermanos'. Després de la cancel·lació de Movistar Plus+, el format d'entrevistes presentat per Dani Martínez salta a Cuatro a partir del 2024. En aquest format, produït per Fremantle ('Got Talent'), cada setmana passen tres famosos que expliquen una anècdota graciosa de la seva vida.

“Compte amb aquesta caixa que porta el botó verbener que és molt sensible. Perdoneu que estem a 'Martínez y Hermanos' de mudança. El 2024 podràs veure el programa en obert a Cuatro. Marxem a Cuatro!”, explica el presentador en un vídeo llançat per Mediaset.

[tweet]1739628742303961465[/tweet]

Pel plató han passat tota mena de personalitats nacionals i internacionals, que han compartit sofà, jocs i les provocacions que Dani Martínez els ha proposat. Convidats de la talla de Mònica Naranjo, Elsa Pataky, Antonio Banderas, Tamara Falcó, David Bisbal, Gloria Trevi o Sabrina Salermo han passat per 'Martínez y Hermanos' al llarg de les seves 60 entregues emeses.

Al setembre, coincidint amb l'estrena de la temporada, 'Martínez y Hermanos' va incorporar novetats, com el “botó verbenero”. En prémer-lo, s'activa una música xaranga o revetlla de poble per convertir el plató en una improvisada pista de ball. A més a més, també es va estrenar "el megatró", un concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements dels convidats.

Fotografia de Dani Martínez a Martínez i Germans de Movistar Plus
'Martínez i Germans' | Movistar Plus+

Per tant, Dani Martínez torna a Mediaset després d'abandonar la cadena fa tot just un any. El seu últim projecte va ser ser jurat de 'Got Talent', després de presentar 'El Concurso del año' durant tres temporades a Cuatro. Prèviament, també va presentar 'Dani&Flo', que va ser el seu retorn a Mediaset després d'una dècada, després del final de 'Tonterías las justas'.

D'aquesta manera, amb l'arribada de 'Martínez y Hermanos', Cuatro reforça els continguts de producció pròpia. La cadena compta de forma setmanal durant tot l'any amb 'Código 10' els dimarts, 'Horizonte' els dijous i 'Cuarto Milenio' els diumenges. També comptarà al llarg d'aquest 2024 amb el retorn de '¿Quién quiere casarse con mi hijo?', 'Planeta Calleja' o 'Callejeros'.