Carmen Alcayde a la sala d'expulsió de GH VIP

Carmen Alcayde ascendeix per sorpresa a presentadora de Mediaset

El nou projecte com a presentadora de Carmen Alcayde a Mediaset després de sortir de 'GH VIP'.

Després de més de 20 anys de trajectòria com a presentadora, Carmen Alcayde afrontarà a partir d'aquest divendres 19 de gener un nou repte a la seva carrera professional. Després de la seva sortida de 'GH VIP' fa tan sols un mes, la valenciana debuta al capdavant de 'For Fans', format digital i exclusiu per a Mitele PLUS que la plataforma ofereix setmanalment.

Carmen Alcayde, sisena finalista de la passada edició de 'GH VIP', conduirà al costat de Maestro Joao aquest espai, en substitució de Cristina Porta. Un format que porta a terme un exhaustiu repàs als esdeveniments més rellevants que tenen lloc als principals programes que emeten els canals de Mediaset.

Carmen Alcayde després de ser confirmada com a concursant de GH VIP
Carmen Alcayde a 'GH VIP' | Mediaset

La incorporació a aquest projecte coincideix amb la seva arribada com a col·laboradora a 'Así es la Vida' a la sobretaula de Telecinco. Amb 'For Fans', a més, Carmen Alcayde torna a pesentar tres anys després del seu pas per 'Dos en carretera' de Telemadrid, deixant de banda algunes ocasions puntuals a 'Sálvame'. En el passat va presentar a Telecinco formats com 'Aquí hay tomate', 'Fresa Ácida', 'Las bodas de Sálvame' o 'El programa del verano'.

Per tant, Carmen Alcayde es manté a Telecinco malgrat la cancel·lació de 'Sálvame'. És una de les poques col·laboradores que segueixen a la cadena, com Carmen Borrego, que també col·labora a 'Así es la Vida' o a 'Vamos a ver'. Miguel Frigenti i Kiko Jiménez participen en els debats de 'GH DÚO', mentre que Antonio Montero i Marta López són a 'TardeAR'.

Captura de Carmen Alcayde durant la seva estrena a 'Así es la vida'
Carmen Alcayde a 'Així es la vida' | Mediaset

Recordem que 'For Fans', creat per i per als seguidors més fidels dels continguts de Mediaset, és un espai obert a la interacció amb ells. Duu a terme en cada entrega un recorregut pels moments més virals de la setmana amb especial atenció al que ha passat en realities com 'La Isla de las Tentaciones' i 'GH DÚO'.

Cal destacar que Laura Bozzo, històrica presentadora de televisió i recent participant de 'GH VIP 8', serà la convidada del programa d'aquest divendres 19 de gener. La peruana oferirà les seves valoracions sobre els moments i les imatges que destacarà el programa.