Captura de Cristina Porta al confessionari de Secret Story

Cristina Porta anuncia per sorpresa que abandona Mediaset: el motiu de pes

Cristina Porta ha anunciat per sorpresa que, després de dos anys, abandona Mediaset per un nou projecte.

Després de dos anys lligada a Mediaset, Cristina Porta anuncia per sorpresa que abandona el grup audiovisual. La periodista, que es va donar a conèixer al gran públic com a concursants de 'Secret Story', ha anunciat que ja ha estat el seu últim dia a Mediaset. Ho fa després de passar per diversos programes de Telecinco i Cuatro i després de comptar amb el seu propi format a Mtmad, amb el Maestro Joao.

Tot el que he viscut en aquests passadissos en 2 anys… m'ho emporto amb mi. Gràcies a això, avui pis més fort. Tornaré”, ha escrit a les seves xarxes socials.

L'última foto a Mediaset havia de ser amb el meu germanet Jorge Pérez, que ja sap on vaig ”, ha afegit. D'aquesta manera, confirma que té nous projectes professionals, que fan que s'allunyi de Mediaset, però no ha especificat quins.

"Ja sabeu que em sobren dits de la mà per explicar els amics de debò que m'ha deixat aquesta etapa de la meva vida. Però els que explico, valen per mil", ha dit Cristina Porta. "Soc afortunada. A pel següent repte", ha conclòs el comiat de Mediaset.

[instagram]C2LNHKstb-C[/instagram]

Recordem Cristina Porta va saltar a la fama per la seva participació a Secret Story, on va trobar l'amor amb Luca Onestini. Prèviament, va ser reportera del mític programa 'Cazapapallones' o 'Sálvame'. Després de la sortida del reality de convivència, ha estat col·laboradora de 'Ya son las ocho', 'Ya es verano', 'Cuatro al dia' o 'Sálvame', fins a la seva cancel·lació.

A l'estiu, va participar en el seu segon reality a '¡Vaya Vacaciones!', amb Jorge Pérez. Després de la seva sortida, es va incorporar com a col·laboradora d''Así es la vida' durant l'estiu. A més, més recentment s'ha acomiadat de 'For Fans', el podcast que presentava juntament amb Maestro Joao a Mtmad: “Es vénen canvis. De moment la setmana que ve no estaré aquí, no és un adéu definitiu, és un fins aviat".

Cristina Porta asseguda en un plató de Telecinco amb cara d'enuig
Cristina Porta a 'Secret Story' | Mediaset

"Em fa molta pena perquè aquí hi ha un equip meravellós. Fa dos anys que treballo a Mediaset, i la veritat que m'ho he passat molt bé. Però crec que el colofó ha estat aquest programa, que m'ha permès fer la meva feina i ser jo, a més de fer-ho amb Joao”, afegia al podcast .

A més, va voler donar les grabàcies a les persones que li han donat suport: "També a la Patrícia, que va decidir que fos aquí… i ja no puc dir res més. Que és un canvi i no se sap què passarà, Joao em diu que serà una cosa molt bona”, concloïa.