Muntatge del logo de Noite Gegant de TVG amb els presentadors María Mera i César Romero

TVG estrena 'Noite Xigante', la seva nova gran aposta per a la nit de dissabte

María Mera i César Romero presenten 'Noite Xigante', la nova aposta de TVG per als dissabtes.

Arriba al prime time de TVG un nou programa setmanal per a tota la família. 'Noite Xigante' és la nova aposta per a les nits dels dissabtes, un espectacle de competició frenètic ple de música i ball. Un espai que sorprendrà el públic amb grans actuacions musicals, proves, premis i convidats il·lustres amb ganes de passar una bona estona.

La nova festa dels dissabtes a TVG comptarà amb la tot terreny mestra de cerimònies María Mera ('Carballeira' i 'A Liga dos Cantantes Extraordinaris'). La presentadora estarà acompanyada en aquesta aventura pel cantant César Romero, membre de l'orquestra Cinema, com a col·laborador polivalent.

'Noite Xigante' és un espectacle de competició, ple de sorpreses i espontaneïtat. Cinc concursants, plens de bona energia, posaran a prova la seva intuïció, nervis i perícia a diferents proves. La valentia dels concursants també s'enfrontarà amb el caldeiró, un aparell gegant que allibera un líquid viscós que promet convertir-se en el moment estrella de l'espectacle.

Com no podia ser altrament, el programa comptarà amb proves molt originals perquè els seus concursants demostrin la seva vàlua. Hi haurà una càmera oculta amb sorpresa, una ronda ràpida de preguntes, diverses proves de perícia visual o física i fins i tot desafiaments musicals.

El concursant que sigui capaç de superar les diferents proves arribarà a la final, on es podrà fer amb el premi dels premis. Es tracta d´un gran aparador valorat en milers d´euros, amb obsequis com un viatge al Carib o una bicicleta. També hi haurà diversos dispositius tecnològics, com ara un rellotge i altres productes que fins i tot poden ser per al públic del programa.

Al primer programa aquest dissabte 20 de gener, María Mera i César Romero estaran acompanyats pel carismàtic cantant Carlos Baute. A més, rebran la visita de Diana Nogueira i Manuel San Martín. Tot en una vetllada amenitzada per l'animació de la Fanfarria Farruca.