Fotografia de Carlos Serrano-Clark en la seva incorporació a La Moderna de La 1

Carlos Serrano-Clark s'incorpora a 'La Moderna': qui és el personatge?

Carlos Serrano-Clark interpreta a 'La Moderna' Jacobo Morcuende, fill del mort Jaime Morcuende.

Arriba a 'La Moderna' un nou personatge, coincidint amb la tarda especial dedicada a la sèrie aquest divendres 12 de gener amb doble capítol. Es tracta de Jacobo Morcuende, fill del recent mort Jaime Morcuende, que serà interpretat per l'actor Carlos Serrano-Clark.

Jacobo va créixer a La Palma de Gran Canària sense saber qui era el seu veritable pare. No obstant això, en el llit de mort, la seva mare li va confessar la veritat i li va explicar qui era el seu pare. Després de conèixer la notícia, va emprendre el viatge cap a la península per conèixer el seu pare, però en arribar s'assabenta del recent assassinat.

En arribar a la galeria, trobareu la senyora Carla. Aquesta se sentirà amenaçada per l'arribada del jove, ja que creu que vindrà a quedar-se amb la fortuna del seu difunt marit.

Fotografia de Carlos Serrano-Clark en la seva incorporació a La Moderna de La 1
Carlos Serrano-Clark a 'La Moderna' | RTVE

Entre els seus treballs en cinema, teatre i televisió, Carlos Serrano-Clark, és conegut pels espectadors de RTVE pel seu paper de Pablo a 'Acacias 38'. Així com per la seva interpretació de Jorge, el marit de Maria, les últimes temporades de 'Cuéntame cómo pasó'.

Recordem que 'La Moderna' porta els espectadors al Madrid del 1930 i a les històries d'empleades i clients d'un distingit saló. Helena Ezquerro, Stéphanie Magnin i Almagro San Miguel són el triangle protagonista de la sèrie de sobretaula de La 1. Carlos Serrano-Clar s'uneix a un repartiment format per Miryam Gallego, Teresa Hurtado d'Ory, Sara Rivero, Llorenç González, Berta Castañé o Barbara Mestanza.

Recordem que 'La Moderna' no està aconseguint funcionar en audiències, malgrat quedar-se amb l'horari de 'La Moderna'. El mes de desembre passat, va marcar el seu mínim a share i espectadors amb un breu 7,8% i 711.000. Tot i això, aquest mes de gener ha aconseguit millorar els seus resultats i actualment té una mitjana al voltant del 8,5% de quota i gairebé 850.000 espectadors, malgrat que segueix per sota de la mitjana de La 1.