Fotografia dels concursants de Ballant amb les Estrelles amb Jesús Vázquez i Valeria Mazza

Tots els detalls del retorn de 'Bailando con las estrellas': concursants, jurat...

Telecinco estrena aquest dissabte 'Bailando con las Estrellas', presentat per Jesús Vázquez i Valeria Mazza.

El talent xou de ball amb més recorregut internacional torna a les pantalles de la mà de Telecinco. 13 celebrities, formant parella amb 13 ballarins professionals, es llancen a mostrar la seva habilitat per a la dansa a 'Bailando con las Estrellas'. Telecinco recupera el format aquest dissabte 13 de gener amb Jesús Vázquez i Valeria Mazza com a presentadors.

A 'Bailando con las Estrellas', cada celebrity formarà parella amb un mestre ballarí, que serà el responsable de formar el seu pupil a les diferents disciplines de ball. Durant el directe i davant de la mirada del jurat, cada parella de ball realitzarà la seva exhibició i rebrà una valoració i una puntuació de cada membre del jurat. Alhora, el públic podrà votar el seu favorit des de casa a través de l'app de Mitele.

Fotografia de Jesús Vázquez i Valeria Mazza com a presentadors de Ballant amb les Estrelles a Telecinco
Jesús Vázquez i Valeria Mazza | Mediaset

Amb la mitjana d'aquestes puntuacions es configurarà un rànquing i les dues parelles que estiguin en pitjor posició hauran de tornar a ballar. Concloses les actuacions, serà exclusivament el jurat el que decideixi la parella que se salva i, per tant la que és eliminada.

Un jurat que està integrat per autèntiques eminències de la dansa i l'espectacle com Blanca Li, coreògrafa, ballarina, actriu i directora de cinema. També Julia Gómez Cora, exconsellera delegada de Stage Entertainment, la productora d'espectacles musicals més gran d'Espanya. Així com Gorka Márquez, que durant vuit anys ha estat ballarí a 'Strictly Come Dancing', la versió original de 'Bailando con las Estrellas'.

També formaran part del jurat personatges tan coneguts i mediàtics com la presentadora i model Antonia Dell'Atte o l'escriptor i presentador Boris Izaguirre. També Cristóbal Soria, en qualitat de 'Tribuno del Pueblo'.

Fotografia del jurat de Ballant amb les Estrelles a Telecinco, amb Boris Izaguirre i Antonia Dell’Atte
Jurat de 'Bailando con las estrellas' | Mediaset

Pel que fa als concursants, són el futbolista Miguel Torres; la dissenyadora Àgatha Ruiz de la Prada; l'estilista Josie; i l'actor Adrián Lastra. També la germana de Mario Casas, Sheila Casas; la cantant Mala Rodríguez; l'exporter de futbol José Manuel Pinto, la dissenyadora Elena Tablada. Així com Bruno el 'Mozo de Arousa'; la cantant María Isabel; l'influencer Jonan Wiergo; la model Athenea Pérez; i l'actriu Carlota Boza.

El plató de 'Bailando con las Estrellas'

La competició de 'Bailando con las estrellas' es desenvoluparà en un esplèndid plató de 1.400 m2. Estarà decorat amb una escenografia que fusiona la imatge del teatre amb l'estètica de les grans sales de ball amb diversos elements tecnològics. El públic del plató es disposarà tant assegut a llotges com de peu al voltant d'una pista de ball de 10x15 metres, amb l'objectiu d'acostar els concursants.

L'escenari estarà envoltat per una gran pantalla central de 12,5 metres, dos laterals i nombroses pantalles més esquitxant la resta del decorat. Tres grans sales d'assaig i una de més anomenada 'Sala de les Estrelles', habilitades en un plató annex de 700 m2, completen l'escenografia.