Muntatge de Carlos Franganillo a la roda de premsa d'Informatius Telecinco amb Pedro Piqueras

Les audiències d'ahir dicten sentència sobre Franganillo i Informativos Telecinco

Molt males notícies per a Informativos Telecinco després dels canvis al plató i l'adéu a Pedro Piqueras.

Les audiències d'ahir deixen clar si ha agradat el canvi d'Informativos Telecinco i l'arribada de Carlos Franganillo. A finals de desembre, Pedro Piqueras s'acomiadava dels espectadors després de gairebé dues dècades al capdavant de l'edició nocturna d'Informativos Telecinco . El 15 de gener passat, era el torn del debut de Carlos Franganillo, que en els seus primers dies va aconseguir millorar les audiències, però que ara s'han enfonsat.

Recordem que, després de l'arribada de Carlos Franganillo, dues dones estaran al capdavant d'Informatius Telecinco 15:00h: Ángeles Blanco amb Isabel Jiménez. Per la seva banda, David Cantero ha passat al cap de setmana amb José Ribagorda i Leticia Iglesias, que fins ara presentava el matinal. Al capdavant d'aquesta edició d'Informativos Telecinco s'han mantingut Laila Jiménez i Arancha Morales.

Posat dels presentadors d'Informatius Telecinco: José Ribagorda, Leticia Iglesias, David Cantero, Carlos Franganillo, Àngels Blanco, Isabel Jiménez, Laila Jiménez i Arancha Morales
Presentadors d'Informativos Telecinco | Mediaset

D'aquesta manera, les audiències d'ahir han deixat un missatge clar a Telecinco: no han agradat els canvis a Informativos Telecinco. La versió de la nit amb Carlos Franganillo ha caigut un 9,1% de share i 1.050.000 espectadors. És la tercera opció per sota del Telenotícies (10,3% i 1.199.000) i del lideratge d'Antena 3 Noticias (17,8% i 2.073.000)

Tampoc no té millor sort el matinal, que marca un horrible 8,1% de share i 160.000 seguidors. També és lògicament superat per les Notícies del matí (13,5%) d'Antena 3 i pel Telediario Matinal (14,8%) de La 1.

Posat de Carlos Franganillo a la presentació d'Informatius Telecinco
Carlos Franganillo a Informativos Telecinco | Mediaset

L'edició d'Informativos Telecinco que aconsegueix millors resultats, malgrat que no són bons, és la del migdia, que ahir va marcar un 10,7% de share i 1.002.000. Antena 3 Notícies la duplica amb un 21,9% i 2.052.000 seguidors i encara que aconsegueix superar per la mínima el Telediario (10,6% i 1.08.000).

Cal destacar que Informativos Telecinco ha canviat els continguts amb l'arribada de Carlos Franganillo, apostant molt més per la informació internacional. Els blocs informatius de Telecinco han perdut el seu senyal d'identitat, i cada vegada s'han assemblat més al Telediario de TVE. Uns canvis que han fet que l'audiència hagi canviat de canal després de l'adéu de Pedro Piqueras.