Plànol mitjà de Pedro Piqueras presentant 'Informativos Telecinco'

Així ha estat el comiat de Pedro Piqueras d'Informativos Telecinco després de 18 anys

Pedro Piqueras abandona el seu lloc a Informativos Telecinco per donar pas a Carlos Franganillo.

Pedro Piqueras s'ha acomiadat definitivament d'Informativos Telecinco. Després de gairebé dues dècades al capdavant dels blocs informatius de la cadena, el periodista ha decidit jubilar-se per donar pas a Carlos Franganillo. Aquest dijous 21 de desembre ha estat el seu últim dia, amb un comiat molt emotiu.

"Ha arribat el moment del comiat, però aquesta vegada no els diré fins demà ", començava el seu comiat Pedro Piqueras.

"Tanco 51 anys de professió, entre el diari Pueblo, Radio Nacional, i 34 d'aquells anys han estat a la televisió. Vaig aparèixer per primera vegada a la televisió amb Pilar Miró a TVE. Era l'any 1988 i em vaig quedar incrustat a la pantalla. Bons anys allà. Bons anys també a Antena 3, van ser 12 en total, i els últims 18 han estat en aquesta casa, a Telecinco ”, afegia el periodista.

"Però ha arribat el moment d'anar-se'n i de donar les gràcies als directius d'aquesta cadena i als meus companys. Amb ells he intentat fer informatius basats en el respecte als fets i a les opinions dels protagonistes", deia Pedro Piqueras.

A més, ha donat el relleu al seu company: "El meu lloc l'ocuparà un periodista amb qui he tingut la sort de compartir cobertures a eleccions, investidures, volcans i terratrèmols. El senyor es diu Carlos Franganillo, que ve d'aquesta gran escola que és la televisió pública i que s'uneix a aquest equip, on també hi trobarà grans companys: tècnics, càmeres, productors, periodistes i presentadors”.

"Me'n vaig amb el millor dels records, que és haver estat amb vostès tants anys. Els desitjo temps de menor crispació, més justícia i altra felicitat. Molt bona nit i fins a sempre", concloïa Pedro Piqueras.

Fotografia dels presentadors d'Informatius Telecincoo: José Ribagorda, Leticia Iglesias, David Cantero, Carlos Franganillo, Ángeles Blanco i Isabel Jiménez
Equip d'Informativos Telecinco | Mediaset

D'aquesta manera, a partir del mes de gener, l'edició d'Informativos Telecinco 21:00h de dilluns a divendres serà presentada per Carlos Franganillo. Mentrestant, dues dones estaran al capdavant d'Informativos Telecinco 15:00h: Ángeles Blanco amb Isabel Jiménez. A més, Ángeles Blanco es posarà al capdavant d'Informativos Telecinco 21:00h quan Carlos Franganillo estigui fora de plató.

Per la seva banda, David Cantero passa al cap de setmana amb José Ribagorda i Leticia Iglesias, que fins ara presentava el matinal. Al capdavant d'aquesta edició d'Informativos Telecinco es mantindran Laila Jiménez i Arancha Morales.