Aybike a 'Germans'

Aybike sobreviu al capítol 'Hermanos' del dilluns 29 de gener

Al nou capítol de 'Hermanos', Sengül es veu obligada a ajudar Elif, germana biològica de Berk, després de la mort de la seva mare.

Antena 3 emet aquest dilluns 29 de gener un nou capítol de 'Hermanos', a les 23:00h , després d'una nova entrega d''El Hormiguero'. Adquirida ja a més de 40 països, està centrada en temes universals com la importància dels vincles familiars. La sèrie turca també està disponible per avançat per als usuaris premium d'atresplayer.

Encara que els Eren i els seus amics pensaven que l'infern havia acabat després que Asiye i Doruk fossin rescatats del seu segrest, el pitjor encara havia de venir. Zehra va entregar els diners que s'havien emportat a la policia i els mafiosos es van emprenyar tant que van atemptar contra la vida de tots.

Al capítol de 'Hermanos' aquest dilluns 29 de gener a Antena 3,  Aybike finalment aconsegueix sobreviure i es recupera a l'hospital durant tres setmanes. El dia que rep l'alta, la seva família porta flors a la tomba de Zehra per acomiadar-se'n.

Nebahat a 'Germans'
Nebahat a 'Hermanos' | Atresmedia

D'altra banda, Nebahat veu el vídeo de la mort de Leyla i es queda impactada en recordar tot el mal que han fet intentant amagar l'accident de Kadir. Està molt trist i no para de plorar. No entén l'error que van cometre al no anar a la policia, encara que tot fos per protegir Melisa.

A més, Sengül es veu obligada a ajudar Elif, germana biològica de Berk, després de la mort de la seva mare.

'Hermanos' lidera en les dues nits a Antena 3

Imatge de la sèrie 'Hermanos' al capítol emès dilluns passat, 26 de juny de 2023
Sengül a 'Hermanos' | Atresmedia

'Hermanos' va mantenir les seves dades en la seva nova setmana en emissió . Dilluns 8 de gener la telenovel·la turca va ser líder de la seva franja amb un 13,1% i 1.229.000 televidents. Mentrestant, dimarts 9 va perdre el lideratge davant 'La Isla de las Tentaciones' en baixar a un 12,6% amb 1.198.000 fidels.

Adquirida ja en més de 40 països, recordem que 'Hermanos' és una de les ficcions turques en emissió des del 2021 de més èxit. Arrasa actualment en audiències en l'horari estel·lar capítol rere capítol en les dues primeres temporades a Turquia.

A més, és aclamada per crítica i públic. 'Hermanos' també està obtenint destacades dades i una calorosa acollida a països d'Europa, Llatinoamèrica i l'Orient Mitjà.