Pepe Rodríguez a 'Planeta Calleja'

Pepe Rodríguez viu l'aventura napolitana a 'Planeta Calleja'

Cuatro emet el dilluns 29 de gener una nova entrega de 'Planeta Calleja' amb el cuiner Pepe Rodríguez.

Cuatro emet aquest dilluns 29 de gener una nova entrega de l'exitós 'Planeta Calleja'. En aquesta nova entrega, el xef Pepe Rodríguez acompanyarà Jesús Calleja en un viatge a la Costa Amalfitana, la regió de Campània. Durant el viatge el xef viurà un intercanvi gastronòmic amb un xef local famós i realitzarà trekkings per una de les regions més volcàniques d'Itàlia.

El barri espanyol de Nàpols serà el punt de trobada entre el xef i Calleja, que comencen l'experiència en una de les pizzeries més autèntiques del lloc. Des d'allà es traslladaran a Cetara, una petita localitat de la costa amalfitana on el cuiner començarà la seva immersió culinària al costat de Pasquale Torrente.

Torrente és un xef local que s'ha fet conegut per popularitzar la colatura di alici, un líquid resultant del premsat durant anys d'anxoves amb sal. En aquesta zona, realitzaran a més un trekking per visitar els llimoners amb què es produeix el famós limoncello.

Pepe Rodríguez a 'Planeta Calleja'
Pepe Rodríguez i Jesús Calleja a 'Planeta Calleja' | Cuatro

D'altra banda, l'aventura continuarà a la localitat de Pozzuoli. Allà, tots dos s'endinsaran als Camps Flegres per explorar de prop una de les zones volcàniques més actives d'Europa.

A prop d'allà, visitaran un mercat local per proveir-se dels productes necessaris per a l'elaboració d'una recepta que degustaran en unes antigues vinyes situades al Llac Averno. El Llac Avern és conegut com una icònica entrada a l'infern a la mitologia grecoromana.

Pepe Rodríguez a 'Planeta Calleja'
Pepe Rodríguez i Jesús Calleja viatgen a Itàlia a 'Planeta Calleja' | Cuatro

La ruta continuarà per la petita Illa de Procida, on realitzaran una nova jornada de trekking urbà on compartiran conversa amb nombrosos personatges locals.

Finalment, recorreran el Parc Nacional del Vesuvi i els seus llegendaris camps de lava, que al seu dia van sepultar la ciutat de Pompeia, posarà el colofó final a l'aventura.

Recordem que la setmana passada 'Planeta Calleja', amb Carlos Sobera com a protagonista, va obtenir la seva millor dada dels darrers 11 mesos amb un 10,1% i 961.000 espectadors. Va ser la segona opció a la seva franja amb un avantatge en més de 3 punts a la seva immediata competidora, laSexta (6,9%). Va liderar el target comercial (11,4%) i entre els menors de 55 anys (11,0%).