Fotografia de Ginés García Millán i Natalia Verbeke a Una vida menys a Canàries d'atresplayer

La nova sèrie de crims que estrena aquest diumenge atresplayer i no us podeu perdre

'Una vida menos en Canarias' és un procedimental policíac protagonitzat per un equip d'Homicidis.

Amb tan sols cinc episodis, no et pots perdre la sèrie que estrena aquest diumenge 28 de gener atresplayer: 'Una vida menos en Canarias'. Es tracta d'un procedimental policíac que transcorre a les illes Canàries, un entorn paradisíac on l'equip d'Homicidis resol a cada capítol un cas criminal. La ficció, que també es podrà veure en obert a Antena 3, s'ha rodat a diverses localitzacions de Madrid i Canàries.

Ginés García Millán i Natalia Verbeke protagonitzen 'Una vida menos en Canarias'. Interpreten, respectivament, Luis Lacasa, un veterà inspector que ha d'acceptar un trasllat forçós a les illes i adaptar-se a tot allò que detesta: la calor, la sorra i els turistes. I Naira Oramas, una inspectora amant de les illes que, malgrat les seves diferències i rivalitats, haurà d'aconseguir formar un bon equip amb Luis.

Fotografia de Ginés García Millán i Natalia Verbeke amb la resta de l'elenc a Una vida menos a Canàries d'atresplayer
'Una vida menos en Canarias' | Atresmedia

Completen el repartiment Paco Marín, Sergio Momo, Sílvia Naval, Mari Carmen Sánchez o Luna Zuazu. Així com Dariam Coco, Maria Garralón, Elisa Matilla, Thais Blume i Elena Ballesteros, entre d'altres.

Per tant, atresplayer completa les seves estrenes del mes de gener. Comptarà amb 'Una vida menos en Canarias' (28 de gener), 'Drag Race Espanya: All Stars' (4 de febrer) i 'Sexo, famosos i muñecos de trapo' (11 de febrer).

Així és la trama d''Una vida menos en Canarias'

Luis Lacasa, prestigiós inspector d'homicidis a Madrid, es veu forçat a acceptar un trasllat a les illes Canàries. S'ha d'adaptar a tot allò que detesta: la calor, la sorra i els turistes, però sobretot la Naira, una carismàtica inspectora, amant de la seva terra. Tot i les seves diferències i rivalitats formés un bon equip i alhora, una complicitat que qüestionés les seves fèrries conviccions.

Fotografia de Natalia Verbeke a Una vida menys a Canàries d'atresplayer
Natalia Verbeke | Atresmedia

El castellà fred i cerebral, pateix acromatòpsia, una disfunció visual que el fa veure la vida en tons grisos, sense color, una patologia que n'ha amplificat l'hermetisme. En aquest paradís criminal, l'inspector es retroba amb la seva filla Jimena. És una xef reputada amb qui està distanciat des que va morir la seva dona, en l'accident del qual arrossega seqüeles.

La vida a les illes l'empenyerà a sortir de la seva zona de confort, conèixer la seva filla i sorprendre's davant d'un detall inquietant. I és que de vegades, percep color a la inspectora.