Fotografia d'Aura Garrido i Lucía Guerrero al rodatge de Santuari, sèrie d'atresplayer

'Santuario' ja té protagonistes a atresplayer: Aura Garrido i Lucía Guerrero

'Santuario' d'atresplayer inicia el seu rodatge i completa el repartiment amb Aura Garrido i Lucía Guerrero com a protagonistes

atresplayer continua amb la seva gran aposta per la ficció i comença l'any engegant 'Santuario', un thriller comptat des de futur distòpic. Les dones passen els seus embarassos al Santuari per evitar la contaminació originada després d'un desastre climàtic o això és el que els han explicat sempre. S'hi abordaran temes com la intel·ligència artificial, les diferències socials i la crisi climàtica.

'Santuario' és l'adaptació de l'exitós podcast homònim creat per Manuel Bartual i Carmen Pacheco. Tindrà vuit episodis de 50 minuts de durada i el seu rodatge ha començat a Segòvia. Aquesta nova ficció original d'atresplayer estarà disponible per a usuaris premium de la plataforma d'Atresmedia.

'Santuario' estarà protagonitzada per Aura Garrido, que es ficarà a la pell de Valle, una brillant enginyera especialitzada en intel·ligència artificial amb una visió molt humanista de la tecnologia. Abans de res, és una idealista que lluita contra les injustícies socials i pensa que la IA pot ajudar a millorar les condicions de vida de la gent. Quan us ofereixen treballar al Santuari se us plantejaran diferents conflictes ètics i morals que us obligaran a actuar a favor i en contra del sistema, qüestionar-vos constantment els seus ideals.

Encapçala també el repartiment Lucía Guerrero al paper de Pilar, una dona que arriba al Santuari embarassada de tres mesos. Tot i això, ben aviat tot li començarà a resultar estrany.

Completen l'elenc Jaime Ordóñez, Alba Ribas, Songa Park, Nina Minelli, Melida Molina, Joan Sentís o Borja Luna. Així com Manu Fullola, Juan Viadas, Blanca Valletbó, Melina Matthews i Godeliv Van Den Brandt, entre d'altres.

Fotografia de Manuel Bartual amb el logo d'atresplayer darrere
Manuel Bartual, creador de 'Santuario' | Atresmedia

Així és la trama de 'Santuario'

En el futur, després del desastre climàtic, les dones passen els seus embarassos al Santuari, una cúpula enorme dissenyada per evitar que la contaminació de l'aire afecti la gestació. Allà viuen en pau, cuidades i relaxades, lluny de la família i de la resta de la societat. O almenys això sempre els han dit. L'arribada de Pilar a aquest centre traurà a la llum la veritat que amaga el Santuari .

'Santuario' és una producció d'Atresmedia en col·laboració amb Pokeepsie Films. Montse García, Álex de l'Església i Carolina Bang són els productors executius de 'Santuario', mentre que la coproducció executiva va a càrrec de Lucía-Alonso-Allende. Manuel Bartual i Carmen Pachecho són els creadors i els guionistes de la ficció, i Jorge Blas és l'analista de guió. 'Santuario' estarà dirigida per Rodrigo Ruiz Gallardón i Zoe Berriatúa.