Primer pla d'Athenea Pérez a la presentació de Ballant amb les estrelles

Qui és Athenea Pérez, concursant de 'Bailando con las Estrellas' a Telecinco?

Coneix Athenea Pérez, la Miss Univers que s'uneix com a concursant de 'Bailando con las Estrellas' a Telecinco.

'Bailando con las Estrellas' torna aquest dissabte 13 de gener al prime time Telecinco. 13 celebrities es llancen a mostrar la seva habilitat per a la dansa en aquest format presentat per Jesús Vázquez i Valeria Mazza. Entre aquests els famosos es troba Athenea Pérez, una de les més desconegudes per al públic.

A 'Bailando con las Estrellas', cada celebrity formarà parella amb un mestre ballarí, que serà el responsable de formar el seu pupil en les diferents disciplines de ball. Durant el directe i davant de la mirada del jurat, cada parella de ball realitzarà la seva exhibició i rebrà una valoració i una puntuació de cada membre del jurat. Alhora, el públic podrà votar el seu favorit des de casa a través de l'app de Mitele.

Amb la mitjana d'aquestes puntuacions es configurarà un rànquing i les dues parelles que es trobin en pitjor posició hauran de tornar a ballar. Concloses les actuacions, serà exclusivament el jurat el que decideixi la parella que se salva i, per tant la que és eliminada.

Fotografia dels concursants de Ballant amb les Estrelles amb Jesús Vázquez i Valeria Mazza
Concursants de 'Bailando con las Estrellas' | Mediaset

Pel que fa als concursants, són el futbolista MiguelTorres; la dissenyadora Àgatha Ruiz de la Prada; l'estilista Josie; i l'actor Adrián Lastra. També la germana de Mario Casas, Sheila Casas; la cantant Mala Rodríguez; l'exporter de futbol José Manuel Pinto o la dissenyadora Elena Tablada. Així com Bruno el 'Mozo de Arousa'; la cantant María Isabel; l'influencer Jonan Wiergo; la model Athenea Pérez; i l'actriu Carlota Boza.

Qui és Athenea Pérez?

Fotografia d'Athenea Pérez a la presentació de Ballant amb les estrelles
Athenea Pérez a 'Bailando con las Estrellas' | Mediaset

Llicenciada en Publicitat, Athenea Pérez va ser la representant d'Espanya al certamen de Miss Univers Espanya de 2023, on es va proclamar com a guanyadora. Aquest mateix any també va representar el nostre país a Miss Univers 2023 a San Salvador, on va quedar al top 10. Va guanyar, a més, el títol de Miss Simpatia.

De petita va començar la pràctica de gimnàstica rítmica, disciplina esportiva en què va arribar a participar en un campionat europeu. Declara que li encanta ballar i fa dos anys que practica Heels, una modalitat de ball en talons, i tampoc tindrà problemes amb el reggaetó. La seva zona de confort és aquest conegut ball llatí, però no té cap por de provar sort amb altres disciplines: “Em ve de gust arriscar-me amb el contemporani, em crida moltíssim l'atenció”.

Athenea Pérez, que es defineix com a molt competitiva, va ser un dels grans fitxatges de Jorge Javier Vázquez per al seu 'Cuentos Chinos'. Tot i això, tan sols va arribar a participar en un lliurament a causa de la cancel·lació de l'espai.