Fotografia del jurat de Mestres de la Costura: Raquel Sánchez Silva, Lorenzo Caprile, María Escoté i Alejandro G. Palomo

La 1 posa data d'estrena a 'Maestros de la Costura', dos anys després del seu final

Presentat per Raquel Sánchez Silva, 'Maestros de la Costura' incorpora un quart jutge convidat, augmenta la competitivitat i renova el seu taller

'Maestros de la Costura' torna a La 1 aquest dimarts 6 de febrer després de dos anys de la seva última edició. La presentadora Raquel Sánchez Silva acompanya en un lliurament més Lorenzo Caprile, María Escoté i Alejandro G. Palomo, l'exigent jurat al capdavant del talent xou. Aquesta nova edició arriba amb desafiaments emocionants que trauran tot el potencial dels aprenents i generaran més competència que mai.

Una de les grans novetats és la col·laboració d'un quart jutge convidat a cada programa. La model Eugenia Silva, l'actor Iván Sánchez, la tennista Garbiñe Muguruza, el director creatiu de Desigual, Román Lata, i els dissenyadors de moda Juana Martín i Daniel Rabaneda, nebot de Paco Rabanne, prendran partit al futur dels aprenents.

Fotografia del jurat de Maestros de la Costura, Lorenzo Caprile, María Escoté i Colom Spain, amb La Terratrèmol d'Alcorcón
Jurat de 'Maestros de la Costura' | RTVE

Deu entregues completen aquesta nova edició del talent, que recupera la clàssica estructura de tres reptes. Hi haurà una primera prova a plató per escollir els millors del taller, prova d'exteriors per equips i eliminatòria a plató.

Dotze amants de la costura seran guiats pels jutges cap a l'excel·lència. Una treballadora del Museu Britànic de Londres, una auxiliar en un psiquiàtric, un empleat d'una empresa de moda de bany i un cap de taller en una empresa de moda flamenca en són alguns.

Fotografia dels aprenents de la sisena edició de Maestros de la Costura a La 1
Aprenents de 'Maestros de la Costura' | RTVE

El guanyador serà recompensat amb un curs de formació especialitzada en Disseny de Moda al Centre Superior de Moda de la Universitat Politècnica de Madrid, un premi en metàl·lic de 50.000 euros i el maniquí d'or que l'acredita com a vencedor. A més, el segon classificat tindrà com a premi un valorat diploma Vogue d'Estilisme i Producció de moda impartit per Condé Nast College Spain en col·laboració amb la Universitat Carlos III de Madrid per formar-se amb els millors professionals del sector i de la revista.

A més, 'Maestros de la Costura' torna amb un taller totalment renovat. Compte un set d'arquitectura amb acabats clàssics, càlids i propers, de maó i estuc i amb un disseny de línies corbes i orgàniques. Amb aquest taller únic i especial s'aconsegueix transmetre l'essència del programa i la moda: caminar cap al futur aprenent del passat.