Halit i Ender, dos personatges de la sèrie 'Pecado Original' amb rostre seriós parlant en un primer pla

La traïció d'Ender al capítol de 'Pecado Original' de dimecres 7 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Ender s'instal·la de nou a la mansió després del que li ha fet a Yildiz.

'Pecado Original' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest dimecres 7 de febrer. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dimecres 7 de febrer, Yildiz està impactada. No es pot creure que Ender l'hagi traït per guanyar-se la confiança de Halit i tornar a casar-s'hi. A més, està en xoc per la humiliació que ha patit per part de Halit, que acomiada Kerim davant de tots els convidats.

Plànol curt de Yildiz parlant per telèfon en una escena de la sèrie 'Pecado Original' on apareix amb rostre seriós
Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

Yildiz agafa el seu nadó i se'n van, però Halit ha cancel·lat les seves targetes i no tenen diners . S'han d'anar a casa d'una amiga d'Asuman, mentre que l'Ender s'instal·la de nou a la mansió. Tot i això, Yildiz sap que aquesta situació no es pot allargar molt més temps, especialment pel seu fill, ja que no pensa permetre que Halit es quedi amb la custòdia.

D'aquesta manera, Yildiz trucarà a Kaya per demanar-li que es vegin. A més del seu amic és el seu advocat i necessita saber com de greu és la seva situació després que Halit l'hagi fet fora de casa. Kaya, per part seva, també està afectat per tot el que ha passat: la seva germana està destrossada, la seva amiga al carrer i la seva exdona s'ha casat amb el seu amic.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Kaia a Pecat Original d'Antena 3
Kaya a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.