Fotografia grupal del càsting d'El Desafío de Antena 3 a la roda de premsa

Antena 3 presenta 'El Desafío' i avança una cinquena temporada amb 'moltes sorpreses'

Antena 3 ha presentat la quarta temporada d''El Desafío', que arriba al prime time aquest divendres 12 de gener.

Antena 3 estrena aquest divendres 12 de gener la quarta edició d''El Desafío'. El programa presentat per Roberto Leal torna després de triomfar en la seva anterior edició, coronant-se com a líder absolut divendres a la nit. 'El Desafío' torna amb una nova temporada carregada d' emoció, sorpreses, imponents reptes i noves proves que hauran de superar un nou grup de concursants famosos.

Adrián Lastra, Chenoa, Marta Díaz, Mar Flores, Mario Vaquerizo, Mónica Cruz, Pablo Castellano i Pepe Navarro són els famosos que formen el càsting de la nova temporada d''El Desafío'. Hauran de superar totes les proves del programa i se sotmetran al veredicte del jurat, que seguiran integrant Pilar Rubio, Juan del Val i Santiago Segura. Seran els encarregats de valorar els reptes i puntuar els concursants cada setmana.

"'El Desafío' és transversal i agrada a tots els públics i té èxit a totes les franges. Això és important per al model d'entreteniment que volem fer", destacava Carmen Ferreiro a la roda de premsa davant els mitjans. "És pur espectacle, amb un gran càsting i un magnífic presentador, un tot terreny", afegia la directora d'entreteniment d'Atresmedia.

Captura de la roda de premsa d'El Desafio de Antena 3
'El Desafío' | Atresmedia

Per la seva banda, Jorge Salvador va voler destacar la dificultat que té produir 'El Desafío': “El que ha fet aquest equip és increïble. Cada setmana hi ha 50 assajos i en la temporada hi ha 600 assajos. Imagineu-vos els coaches que fan falta, els llocs on practiquen i l'esforç que han de fer”.

Roberto Leal es manté com a presentador i també ha destacat l'esforç de l'equip: "El que fan els concursants és increïble, però tots els departaments fan un gran esforç. Si veniu de públic, veureu que això és la Super Bowl de l'entreteniment: producció, so, maquillatge... tot és increïble. És com una cursa d'automobilisme quan entren a boxes i en un minut i mig de vídeo entren et maquillen, et posen micròfon, canvien decorat i tornem”.

Antena 3 ja prepara la cinquena temporada d''El Desafío'

Primer pla de Roberto Leal com a presentador del Desafiament d'Antena 3
Roberto Leal | Atresmedia

'El Desafío' es va coronar en la tercera edició com a líder absolut divendres a la nit. Va tancar la temporada amb una mitjana del 16,5% de share, gairebé dos milions d'espectadors i una mitjana de 4,8 milions d'espectadors únics a cadascuna de les gales. A més, el format de Roberto Leal va superar el seu competidor immediat en +6,6 punts.

Tal és la confiança d'Atresmedia a 'El Desafío', que, malgrat no haver estrenat la quarta temporada, ja estan "en preparació de la cinquena temporada". Una nova edició que tindrà "moltes sorpreses" al càsting, segons ha revelat Carmen Ferreiro.