Muntatge de Roberto Leal i Iñaki López

Antena 3 enfrontarà Roberto Leal amb Iñaki López al seu nou programa

Eva González presenta 'López i Leal, contra el canal', un nou programa que enfronta els dos presentadors.

Roberto Leal i Iñaki López són els grans protagonistes d'un nou programa d'Antena 3 que presentarà Eva González. La cadena continua ampliant la seva aposta d'entreteniment per al primer trimestre de l'any i apostarà per l'adaptació de 'Beat The Channel'. Produït per Boxfish ('Bake Off'), és l'adaptació d'un format d'èxit alemany que compta amb 5 temporades a la cadena ProSieben.

D'aquesta manera, segons ha publicat en exclusiva Yotele i ha confirmat TVienes, Antena 3 apostarà per 'López y Leal, contra el canal'. A cada entrega, Iñaki López i Roberto Leal s'enfrontaran en diferents reptes, tant a plató com a exteriors. El programa culminarà amb un gran i definitiu duel al final de la nit.

Captura de Roberto Leal com a presentador de Pasapalabra
Roberto Leal | Atresmedia

D'aquesta manera, el guanyador rebrà com a premi un espai de 15 minuts al prime time d'Antena 3 per fer el que vulgui. Podrà fer una entrevista a qui vulgui o fins i tot un monòleg. El perdedor, en canvi, estarà a la disposició dels directius d'Antena 3 per canviar de feina: podria ser cambrer de la cafeteria o personal de manteniment dels platós.

Recordem que Roberto Leal és una de les grans estrelles d'Antena 3 com a presentador de 'Pasapalabara', que és un dels programes més vistos de la televisió. En prime time, estrenarà la quarta edició de l'exitós 'El Desafío' al gener, mentre que a Flooxer ha comptat amb 'Casafantasmas' amb la seva mare. Per la seva banda, Iñaki López està cada tarda al capdavant de 'Más Vale Tarde' amb Cristina Pardo, després d'abandonar 'laSexta Noche'.

Posat d'Ikañi López a la presentació d'atresplayer premium
Iñaki López | Atresmedia

D'aquesta manera, 'Beat The Channel' és una de les últimes adquisicions d'Antena 3, després de 'Beat My Mini-Mes'. En aquest format, en un gran plató, cantants famosos s'enfrontaran mentre estan envoltats de nens talentosos que vesteixen tots igual que ells, com a mini-ios. Després de diverses rondes d'actuacions, només un nen ajudarà el seu equip a ser coronat guanyador.

A més, Antena 3 també prepara 'El Capitán', un nou format amb Joaquín Sánchez. Produït per Proamagna, serà un gran xou d'entreteniment nocturn que es desenvoluparà des d'un plató a Sevilla. Joaquín Sánchez estarà acompanyat d'un equip de set col·laboradors famosos, cadascun al capdavant d'una secció que suposaran grans reptes per al futbolista .