Cartell de la sèrie francesa Serial Lover que estrena Antena 3

Antena 3 posa data d'estrena a la sèrie francesa 'Serial Lover'

'Serial Lover' és un drama que narra la història d'un estafador que adopta diferents identitats amb què enganya dones.

Antena 3 estrena dimecres que ve 17 de gener en prime time l'exitosa ficció francesa 'Serial Lover'. Amb una història tensa i atractiva, aquest drama narra la història d'un estafador amb múltiples cares la vida de les quals té un propòsit: enganyar els altres, i les dones són el seu objectiu preferit. Els dos primers capítols ja estan disponibles per als usuaris premium d'atresplayer.

El protagonista és Guillaume (Jonathan Zacaï), capaç de fer-se passar per pilot d'avió, cirurgià o famosos reporter amb una naturalitat perfecta. Els seus dots per convèncer aconsegueixen enganyar els professionals més experimentats del seu camp. A través d'aquest do, aconsegueix manipular tots els que l'envolten i, especialment les dones, a qui, després de robar-los els estalvis, desapareix de les vides.

Les víctimes del protagonista, traïdes i enganyes, afrontaran l'abandó, trobant-se i unint les seves forces per atrapar-lo. Per això han de superar la tristesa i abandonar els seus propis prejudicis, per així tirar per terra qualsevol certesa. A més, intentant desemmascarar l'home de les mil vides, podran en perill les seves pròpies.

Captura de la serie francesa Serial Lover que estrena Antena 3
'Serial Lover' | Atresmedia

'Serial Lover' està escrita per Alice Den Broek i dirigida per Fred Berthe. Compte, a més, amb un repartiment encapçalat per Flora Bonaventura, Helena Nogera, Odile Vuillemin, Elodie Frégé i Jonathan Zacaï .

La sèrie va ser emesa a França al canal M6 amb grans resultats d'audiències, aconseguint el 2022 el premi al Millor Guió al Festival Ficció televisiva de La Rochelle. 'Serial Lover' està coproduïda per Shine Fiction, nou segell de producció de Banijay France, i Amaury Fournial (Sibaro Films). A més, és distribuïda a nivell internacional per Banijay Rights.

Així arrenca 'Serial Lover' a Antena 3

Captura de la serie francesa Serial Lover que estrena Antena 3
'Serial Lover' | Atresmedia

Oriane és una jove infermera òrfena de mare i fins ara infeliç a l'amor, que es casa a la Costa Blava amb Amaury, un canadenc, cirurgià de Metges sense Fronteres.

Camille, que havia aparcat la vida privada per dirigir l'hotel dels seus difunts pares amb la seva germana gran, manté des de fa uns mesos un apassionat romanç amb un client habitual, Nathan, un antic comerciant d'origen portuguès. Però Nathan desapareix durant la seva última estada després de buidar els comptes de l'hotel i Camille es proposa trobar l'home que creia conèixer .

A París, Mathilde, lliurada a la seva empresa ia la seva filla, Agathe, es permet un romanç amb Roman, un gran reporter. Iris, una guapa cantant divorciada, coneix Ghislain, pilot d'avió.