Primer pla de Roberto Leal com a presentador del Desafiament d'Antena 3

Antena 3 posa data a l'imminent estrena d''El Desafío': aquests són els seus concursants

Antena 3 estrena la nova temporada d''El Desafío' amb Roberto Leal després de l'èxit de la passada edició.

Antena 3 estrena el proper divendres 12 de gener la quarta edició d''El Desafío'. El programa presentat per Roberto Leal torna després de triomfar en la seva anterior edició, coronant-se com a líder absolut divendres a la nit. Ara, 'El Desafío' torna i ho fa amb una nova temporada carregada d'emoció, sorpreses, reptes imponents i noves proves que hauran de superar un grup de concursants famosos.

Formen part del càsting d''El Desafío' el showman Mario Vaquerizo, que ha participat en formats com 'MasterChef Celebrity. També el presentador Pepe Navarro, que va participar a 'Mask Singer'. Així com la cantant Chenoa, que està lligada a Atresmedia com a jurat de 'Tu Cara Me Suena' i actualment presenta 'OT 2023' a Prime Video.

Fotografia dels concursants d'El Desafío: Adrián Lastra, Chenoa, Marta Díaz, Mar Flores, Mario Vaquerizo, Mónica Cruz, Pablo Castellano i Pepe Navarro
Concursants d''El Desafio' | Atresmedia

Una altra concursant serà la model i empresària Mar Flores, que actualment també col·labora a 'Y ahora Sonsoles' i va participar a 'Mask Singer'. Així com l'actriu Mónica Cruz i l'actor Adrián Lastra. O la influencer Marta Díaz, que recentment ha estrenat un docureality a Prime Video i l'influencer Pablo Castellano, marit de María Pombo, que també ha estrenat docureality a la plataforma.

Tots hauran de superar totes les proves del programa i se sotmetran al veredicte del jurat, on segueixen Pilar Rubio, Juan del Val i Santiago Segura. Ells seran els encarregats de valorar els reptes i puntuar els concursants cada setmana.

Les audiències d''El Desafío'

Posat de Roberto Leal saltant com a presentador del Desafiament a Antena 3
Roberto Leal, presentador d''El Desafío' | Atresmedia

Recordem que la tercera temporada d''El Desafío' va fer una mitjana d'un fantàstic 16,6% de share i 1.904.000 espectadors. L'espai d'Antena 3 va pujar dues dècimes de share respecte de la segona, mentre que va igualar la dada de la primera. Tot i això, va perdre 25.000 espectadors respecte a l'anterior edició i 500.000 respecte a la primera.

Tot i això, 'El Desafío' d'Antena 3 es va convertir en les seves deu setmanes d'emissió en l'emissió més vista de la nit, amb una mitjana de 4.858.000 espectadors únics. Va superar el seu competidor immediat en més de 4,5 punts de mitjana, i es va situar per sobre en totes i cadascuna de les seves emissions.