Captura de Julián Contreras com a convidat de De Divendres a Telecinco

Julián Contreras es planta davant l'embolic de Santi Acosta a 'De Viernes'

Julián Contreras va haver de dir prou davant tots els atacs que va rebre dels col·laboradors de 'De Viernes'.

Va anar a 'De Viernes' per intentar defensar-se dels atacs del seu germà, Fran Rivera, però va acabar enfrontant-se a tots els col·laboradors. Julián Contreras ha estat aquest divendres 5 de gener el principal convidat del programa de Santi Acosta i Beatriz Archidona. Una entrevista que va ser molt complicada per al fill de Carmina Ordoñez, que va rebre atacs de tots els presents a plató.

Tot el que jo digui, la vostra maquinària ho desmenteix, això és un tots contra mi”, va arribar a dir Julián Contreras després que els col·laboradors desmentissin la seva versió. "¡No tinc res en contra de tu! Et preguntaré tota la nit ¡Acostuma't!", li deia Patricia Cerezo, que amb Ángela Portero van ser les més dures. De fet, Santi Acosta també va saltar per defensar les seves col·laboradores: “T'està preguntant de forma educada, no crec que t'hagis d'alarmar”.

Captura de Julián Contreras amb Patricia Cerezo com a convidat de De Divendres a Telecinco
Julián Contreras amb Patricia Cerezo a 'De Viernes' | Mediaset

D'aquesta manera, Julián Contreras afirmava que se li ha destruït a la televisió durant tots aquests anys: "Per mi, heu muntat un càrtel i us dediqueu al sicari. Jo ho he patit durant molts anys, és surrealista que tot el que jo digui sigui qüestionat per tu o de tot allò que vingui d'aquest entorn. Tot el que jo dic és mentida o dolent", sentenciava el convidat.

"No tinc res en contra de tu, però quan dius: 'La maquinària, els sicaris…'. M'agradaria que concretessis", li tornava a replicar Patricia Cerezo.

Captura de Julián Contreras com a convidat de De Divendres a Telecinco
Julián Contreras a 'De Viernes' | Mediaset

Minuts més tard, Julián Contreras també s'enfrontava a Ángela Portero: Jo avui acabo aquí radicalment amb tu. El fanatisme que tens… Deixa'm parlar! Si més no, respecta uns minuts el torn de paraula”. "Doncs no em truquis fanàtica, perquè no sóc cap fanàtica! Val? Ni em truquis fanàtica ni em perdis el respecte!", li responia la col·laboradora.

"Àngela, hi ha cinc persones aquí. Perdona'm, però ja t'he sentit massa", insistia Julián Contreras. Tot i això, Santi Acosta li parava ràpidament els peus: "Perdona, però som nosaltres el que decidim qui pregunten i qui no". Una entrevista que s'ha convertit en la més complicada fins ara a 'De Viernes'.