Imatge del capítol de 'Secretos de Família' emès el passat diumenge, 2 de juliol de 2023

El parador de Mercan al capítol de 'Secretos de família' del diumenge 4 de febrer

Al nou capítol de 'Secretos de Família', Eren comença a sospitar de la seva nòvia Dilek.

Aquest diumenge 4 de febrer a les 22:10h, Antena 3 emet un nou capítol de ' Secretos de Família ' . Venuda a més de 20 països, 'Secrets de Família' compta amb un elenc d'intèrprets com les estrelles turques Kaan Urgancıoğlu i Pinar Deniz. La sèrie turca també està disponible a atresplayer, on els espectadors es poden avançar a l'emissió.

Al capítol de 'Secretos de Família' aquest diumenge 4 de febrer, Efe confessa que va estar vivint en un centre d'acollida i que ara passa temps visitant els nens. Però, nega saber on és Mercan.

D'altra banda, Yekta continua buscant proves per trobar el parador de la nena, mentre que Eren revisa els interrogatoris i comença a sospitar de la seva nòvia Dilek. La torna a prendre declaració i comença a investigar-la.

Eren de 'Secrets de família'
Eren de 'Secretos de Família' | Atresmedia

Per part seva, Ceylin i Ilgaz dubten de la fiscal en cap i la persegueixen. Però, s'adonen que ella no té res a veure amb la desaparició de la petita.

A més, Eren descobreix que Filiz, la germana de Dilek, és la culpable del segrest de Mercan , però quan arriben a casa seva ja no hi ha ningú.

Finalment, Filiz va raptar Mercan i ara la tracta com si fos la seva filla. Totes dues escapen de la policia , però mentre intenten fugir, un cotxe xoca contra elles.

L'èxit internacional de 'Secretos de Família'

 

Captura d'Ilgaz a la nova temporada de Secrets de Família a Antena 3
Ilgaç de 'Secretos de Família' | Atresmedia

'Secretos de família' és una de les ficcions en emissió des del 2021 de més èxit a Turquia, sent número u d'audiències. Aclamada per crítica i públic, 'Secretos de familia' presenta l'emocionant història d'Ilgaz i Ceylin, plena de secrets, suspens, romanç i revelacions.

Les seves dades excel·lents i la gran repercussió al seu país d'origen l'han portat a la renovació per una segona temporada. Aquesta serà oferta al llarg del present curs televisiu a Turquia.