Óscar Cornejo amb el braç a l'espatlla d'Adrián Madrid

Primers detalls de la nova productora dels creadors de La Fábrica de la Tele

Els directius de La Fàbrica de la Tele ja han fundat la nova productora després de trencar amb Mediaset.

Per fi surten a la llum els primers detalls de la nova productora creada pels directius de La Fábrica de la Tele. El passat mes de desembre, la factoria i Mediaset anunciaven la seva separació després de gairebé dues dècades de projectes conjunts. 'Socialité' i 'Todo es Mentira', a més, passarien a mans d'altres productores.

D'aquesta manera, segons ha publicat en exclusiva El Confidencial Digital, Óscar Cornejo i Adrián Madrid, amos de La Fàbrica de la Tele, van constituir el 22 de gener passat la companyia Los Fabricantes Studio SL mitjançant escriptura pública. Aquesta empresa es va crear amb un capital social inicial de 3000 euros. Va iniciar la seva activitat el 28 de desembre, segons es pot constatar al document públic.

Cartell de Salvi's qui pugui! de Netflix amb Kiko Matamoros, Belén Esteban, Terelu i Victor Sandoval
'¡Sálvese quien pueda!' | Netflix

A més, el domicili social de Los Fabricantes Studio SL són les mateixes dependències que ocupa encara La Fábrica de la Tele. Es desconeix si canviarà de localització en el futur. També és la mateixa l'activitat de l'empresa: "creació, producció, edició, distribució i comercialització de pel·lícules, reportatges, informatius, magazins o qualsevol altre format per a la difusió a la televisió, Intemet (sic), cinema o qualsevol altre mitjà audiovisual i radiofònic".

Dos dies després de la fundació de Los Fabricantes Studio SL es van registrar els apoderats: Miquel Ramells i Francisco Javier Torres. Ramells, membre de la companyia des de l'any 2009, ha estat director de producció de '¡Sálvese quién pueda!' i 'Cuentos Chinos'. Per la seva banda, Torres ja és apoderat de La Fàbrica de la Tele des de l'any 2012.

Cal destacar que La Fàbrica de la Tele encara segueix encarregant-se de 'Socialité' i 'Todo es Mentira', malgrat que inicialment estava previst que finalitzés a finals de desembre. En el cas del programa de Telecinco passaria a les mans de Fénix Media, factoria de Christian Gálvez. Pel que fa a l'espai de Cuatro, passaria a una nova productora participada de Mediaset fundada per Risto Mejide.

Plànol mitjà de María Verdoy, amb rostre somrient, al plató de 'Socialité'
María Verdoy a 'Socialité' | Mediaset

Pel que fa als futurs projectes de la nova Los Fabricantes Studio SL, de moment és una incògnita. Tot i això, tot apunta que '¡Sálvese quien pueda!' podria tenir una segona temporada a Netflix.