Captura de Patricia Pardo mirant a càmera amb un vestit groc a la tornada a Vamos a ver a Telecinco

Així s'ha reincorporat Patricia Pardo a 'Vamos a ver' de la seva baixa de maternitat

Patricia Pardo torna a 'Vamos a ver' nerviosa després de la seva baixa per maternitat i amb al·lusió a Christian Gálvez.

Patricia Pardo ja està de tornada a 'Vamos a ver' després de gairebé tres mesos fora per la seva baixa per maternitat. La presentadora donava a llum el 22 de desembre passat Luca, el fill que comparteix amb Christian Gálvez. Es tractava del tercer fill de Patricia Pardo, que té dues nenes d'un matrimoni anterior, i el primer per al presentador.

"Habitualment ara presentaria i saludaria Patricia Pardo, però avui ella no hi és perquè per circumstàncies de la vida que s'obre pas a les entranyes, un metge ha tingut a bé donar-li la baixa prèvia a donar a llum aquest nen que vindrà al món sembla que abans del previst. Per això, des d'aquí, a Patricia, a la seva família i a Christian, un petó enorme", anunciava Joaquín Prat el dia 1 de desembre passat.

Captura de Patricia Pardo i Christian Gálvez junts al plató de Vamos a ver
Patricia Pardo i Christian Gálvez | Mediaset

D'aquesta manera, aquest dilluns 26 de febrer, Patricia Pardo s'ha reincorporat a 'Vamos a ver', el programa matinal de Telecinco. "Benvinguda. Què tal tot a casa?", li preguntava Joaquín Prat a primera hora del matí.

"Espero que bé. M'han enviat unes quantes fotos i vídeos del meu nen, i de moment crec que molt bé. Jo no tan bé, però bé" , explicava la presentadora en directe.

"És una barreja d'il·lusió, felicitat i tristesa perquè és com si t'arrenquessin el cor i el deixessis a casa. Estic desitjant tornar", ha explicat als espectadors de Telecinco. "Bé, però també havies deixat part del teu cor aquí, espero", li deia Joaquín Prat. "Sí, és clar que sí", responia Pardo. Una reincorporació que, segons Prat, superarà sense problemes: "Això és com anar amb bicicleta".

Captura de Patricia Pardo mirant a càmera amb un vestit groc a la tornada a Vamos a ver a Telecinco
Patricia Pardo torna a 'Vamos a ver' | Mediaset

Recordem que 'Vamos a ver' va ser líder al gener de la seva franja amb un fantàstic 15,4% i 478.000 espectadors i del target comercial (16,3%), anotant el seu rècord mensual a les dues mètriques. Just després, el segon bloc, 'Vamos a ver més' (11,2% i 803.000), arriba a la seva millor marca mensual en nombre d'espectadors, encara que no va poder contra 'La Ruleta de la Suerte'. Tot i això, el programa de Joaquín Prat va pujar al 12,7% en target comercial.