Sagittaria, quarta expulsada de Drag Race Espanya All Stars

Sagittaria, quarta expulsada de 'Drag Race: All Stars' després d'haver demanat abandonar

El repte perd protagonisme en un quart episodi en què l'enfrontament entre Sethlas i Sagittaria s'apodera del desenvolupament de 'Drag Race: All Stars'.

La fi de 'Drag Race España: All Stars' a atresplayer està molt més a prop del que sembla. Aquesta setmana la reina expulsada es quedaria a les portes de la semifinal de l'edició. Sagittaria es va convertir en la quarta expulsada de l'edició després d'haver demanat la seva expulsió .

El quart programa de 'Drag Race España: All Stars' va tornar a venir, carregat d'esdeveniments incendiaris. El repte, de ball a l'estil girl band , va quedar gairebé en un segon pla. Va ser eclipsat per la tensa relació entre Saggitaria i Drag Sethlas , que roman vigent actualment, tal com mostren en xarxes socials.

 

[tweet]1761846054285189445[/tweet]

Mentre que Sagittaria sembla estar passant una crisi al concurs, la canària treu totes les seves armes per deslegitimar els seus arguments. Tot i això, en aquest repte van poder escollir els equips i no es van veure obligades a treballar juntes. Un equip estava compost per Pupi, Sagittaria i Hornella Góngora i l'altre per Samantha Ballatines, Drag Sethlas i Juriji Der Klee.

Supremme va negar a Sagittaria la possibilitat d'anar-se'n

El jurat, a qui es va sumar Nathy Peluso, va determinar que el segon grup va estar per sobre en la interpretació. Així, Juriji i Samantha es van enfrontar al lipsync per escollir l'expulsada. De manera inesperada, Sagittaria va demanar al jurat la seva pròpia eliminació .

Saggitaria demana abandonar Drag Race Espanya All Stars
Sagittaria va demanar l'expulsió davant del jurat i la resta de participants | Atresmedia

Davant la negativa de Supremme, va manifestar a les companyes la voluntat d'abandonar el concurs. Finalment, Samantha Ballatines va guanyar el lipsync i va actuar d'acord amb les pregàries de Sagittaria: expulsant-la. La catalana se'n va anar del concurs satisfeta: "M'emporto un bon record. Sé que he fet un bon programa", assegurava mentre abandonada la passarel·la.

El programa original d'atresplayer va arrencar motors i ja s'ha convertit en l'estrena més vista de la franquícia a la plataforma, aconseguint superar el llançament de les tres primeres edicions del programa. Ara, la cursa continua.

D'aquesta manera, després de la quarta entrega del programa, i la quarta expulsió, encara continuen a la cursa: Hornella Góngora (T3), Juriji Der Klee (T2), Pupi Poisson (T1), Sagittaria (T1) i Samantha Ballentines (T2) ).