Sagittaria, quarta expulsada de Drag Race Espanya All Stars

Sagittaria, quarta expulsada de 'Drag Race: All Stars' després d'haver demanat abandonar

El repte perd protagonisme en un quart episodi en què l'enfrontament entre Sethlas i Sagittaria s'apodera del desenvolupament de 'Drag Race: All Stars'.

La fi de 'Drag Race España: All Stars' a atresplayer està molt més a prop del que sembla. Aquesta setmana la reina expulsada es quedaria a les portes de la semifinal de l'edició. Sagittaria es va convertir en la quarta expulsada de l'edició després d'haver demanat la seva expulsió .

El quart programa de 'Drag Race España: All Stars' va tornar a venir, carregat d'esdeveniments incendiaris. El repte, de ball a l'estil girl band , va quedar gairebé en un segon pla. Va ser eclipsat per la tensa relació entre Saggitaria i Drag Sethlas , que roman vigent actualment, tal com mostren en xarxes socials.

 

Mentre que Sagittaria sembla estar passant una crisi al concurs, la canària treu totes les seves armes per deslegitimar els seus arguments. Tot i això, en aquest repte van poder escollir els equips i no es van veure obligades a treballar juntes. Un equip estava compost per Pupi, Sagittaria i Hornella Góngora i l'altre per Samantha Ballatines, Drag Sethlas i Juriji Der Klee.

Supremme va negar a Sagittaria la possibilitat d'anar-se'n

El jurat, a qui es va sumar Nathy Peluso, va determinar que el segon grup va estar per sobre en la interpretació. Així, Juriji i Samantha es van enfrontar al lipsync per escollir l'expulsada. De manera inesperada, Sagittaria va demanar al jurat la seva pròpia eliminació .

Saggitaria demana abandonar Drag Race Espanya All Stars
Sagittaria va demanar l'expulsió davant del jurat i la resta de participants | Atresmedia

Davant la negativa de Supremme, va manifestar a les companyes la voluntat d'abandonar el concurs. Finalment, Samantha Ballatines va guanyar el lipsync i va actuar d'acord amb les pregàries de Sagittaria: expulsant-la. La catalana se'n va anar del concurs satisfeta: "M'emporto un bon record. Sé que he fet un bon programa", assegurava mentre abandonada la passarel·la.

El programa original d'atresplayer va arrencar motors i ja s'ha convertit en l'estrena més vista de la franquícia a la plataforma, aconseguint superar el llançament de les tres primeres edicions del programa. Ara, la cursa continua.

D'aquesta manera, després de la quarta entrega del programa, i la quarta expulsió, encara continuen a la cursa: Hornella Góngora (T3), Juriji Der Klee (T2), Pupi Poisson (T1), Sagittaria (T1) i Samantha Ballentines (T2) ).