Antonio García Ferreras mirant a càmera a Al Rojo Vivo

Així serà la cobertura de laSexta per a les eleccions gallegues, amb 'Al Rojo Vivo'

L'especial d'Al Rojo Vivo comptarà amb Antonio García Ferreras al capdavant i Ana Pastor des de la seu del Partit Popular a Galícia.

Aquest diumenge 18 de febrer, laSexta oferirà un seguiment complet de les eleccions a Galícia. Uns comicis amb una gran incògnita que es resoldrà amb el resultat de les urnes. Se sabrà si continua una majoria absoluta del Partit Popular o es produeix un canvi d'esquerres.

D'aquesta manera, laSexta, que manté la seva aposta per la informació contínua i d'última hora, posa en marxa una programació especial per fer una cobertura total, minut a minut, del que passi als comicis gallecs.

Al matí, laSexta Notícies 14H Cap de Setmana, amb Cristina Villanueva, mantindrà el focus sobre les qüestions relacionades amb les eleccions a Galícia.

A la tarda, des de les 19.20 hores, l'especial 'Al Rojo Vivo Objectiu Galícia', amb Antonio García Ferreras a plató i Ana Pastor des de la seu del PP a Galícia, analitzarà i debatrà sobre l'últim tram de les eleccions, el recompte i els resultats que donin les urnes amb analistes com Lluís Orriols, Àngela Vera, Pablo Montesinos, Sandra León, Angèlica Rubio, Ignacio Escolar, Manuel Cobo i Antonio Maestre.

Antonio García Ferreras mirant a càmera a Al Rojo Vivo
Antonio García Ferreras | Atresmedia

Per part seva, Rodrigo Blázquez durà a terme l'anàlisi dels resultats electorals a mesura que es vagin coneixent les dades de l'escrutini.

La programació especial de laSexta es podrà seguir en directe a través d'atresplayer, inclosa la seva versió internacional. A més, laSexta Noticias, a través de la seva web i els seus perfils en xarxes socials, també seguirà el desenvolupament de la jornada electoral minut a minut.

laSexta, en creixement i liderant sobre el seu rival

laSexta (6,3%) va tancar el mes de gener passat pujant (+0,3 punts vs desembre) i sumant un altre mes com la tercera cadena privada més vista, per davant del seu competidor, i ja en són 31 de manera ininterrompuda. També es va situar davant del seu adversari a Target Comercial (7,5% vs 6,4%). Al matí, Aruser@s' (17,7% i 406.000) va continuar imbatible i encadenant 19 mesos ininterromputs de lideratge i 'Al Rojo Vivo' (10,8% i 456.000) va pujar, sent el programa de més aportació a la cadena .