Sahika a Pecat Original d'Antena 3

Un pla perfecte al capítol de 'Pecado Original' el dimarts 16 de gener

Al nou capítol de 'Pecado Original', Sahika prepara un pla per acabar definitivament amb la relació d'Ender i Kaya.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dimarts 16 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

En el capítol de 'Pecado Original' aquest dimarts 16 de gener, Ender tractar de estovar Yiğit. Després del sopar a la mansió Argun, la germana de Caner veu cada cop més a prop la reconciliació amb el seu marit. Per això, us assegurarà al vostre fill que tot tornarà a ser com abans.

No obstant això, Sahika prepara un pla per acabar definitivament amb la relació d'Ender i Kaya. Posa una droga a la beguda d'Ender per deixar-la dormida i mentre és al llit prepara la casa perquè sembli que Ender hagués tingut una cita. D'aquesta manera, quan Kaya arriba, un home surt per la porta, per això es queda destrossat.

Kaya i Ender, dos personatges de la sèrie 'Pecado Original' al casament en un capítol de la sèrie
Kaya i Ender de 'Pecado Original' | Atresmedia

Minuts més tard, Ender es desperta i veu trucades perdudes de Kaya, però, quan intenta parlar amb ell, no li aconsegueix localitzar. D'aquesta manera, Ender va al seu hotel i troba una dona dins de la seva habitació.

Finalment, el pla de Sahika surt a la perfecció, i tots dos creuen que han patit una infidelitat.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Sahika somrient amb una copa a la mà mentre parla per telèfon a Pecat Original
Sahika a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.