Posat de Miki Núñez com a protagonista de Jo mai mai, nova sèrie de TV3

El nou projecte de Miki Núñez: s'estrena com a actor a TV3

Miki Núñez amplia la seva presència a TV3, però ara com a actor a la sèrie 'Jo mai mai'.

Miki Núñez suma un nou projecte a TV3, la cadena autonòmica catalana. Després del seu gran èxit com a presentador d''Eufòria', que ja prepara la seva tercera temporada, el cantant ara assumeix un nou repte com a actor de la sèrie juvenil 'Jo mai mai'. Amb vuit episodis produïts per Abacus, aquesta sèrie pren de referent "Go!azen", emesa amb gran èxit a ETB1.

Ambientada en unes colònies d'estiu, 'Jo mai mai' té la música en català com un dels seus elements protagonistes. Claudia Riera, coneguda pel seu paper a la sèrie 'Les de l'hoquei', també serà una de les protagonistes de 'Jo mai mai'.

Fotografia d'una escena de Jo mai mai, nova sèrie de TV3
'Jo mai mai', nova sèrie juvenil de TV3 | 3Cat

"Em coneixeu com a cantant i presentador, però ara m'uneixo a 'Jo mai mai', aquesta meravellosa sèrie. És la meva primera aparició en ficció, malgrat que he fet teatre i he estudiat interpretació durant deu anys. He fet teatre professional i musical, i ara, després d'haver passat unes proves i uns càstings, m'han agafat aquí", diu Miki en la presentació.

"Tinc moltíssimes ganes que conegueu David, el meu personatge, que crec que us caurà molt bé. Potser hi ha gent que m'odiarà una mica, però en general cauré bé. Tinc moltes ganes que ho descobriu, vegeu la sèrie i puguem compartir mil històries junts”, afegeix el cantant.

[tweet]1725499228426760394's=20[/tweet]

D'aquesta manera, Miki Núñez suma un nou projecte a TV3 després de ser presentador de les dues primeres temporades d''Eufòria'. Aquest any, a més, repeteix com a presentador de les Campanades i ho farà acompanyat de Laura Escanes.

Així és la sèrie 'Jo mai mai'

'Jo mai mai' pretén connectar amb el públic adolescent i jove. Tot i això, també vol ser un retorn nostàlgic al passat per a les generacions d'adults que van créixer amb el boom del rock català. L'objectiu és aconseguir reunir tota la família davant de la pantalla i per això sonaran les millors cançons de la música en català versionades i coreografiades en clau actual.

Posat de l'elenc de Jo mai mai, sèrie de TV3
'Jo mai mai', nova sèrie juvenil de TV3 | 3Cat

Aquesta ficció abordarà les primeres vegades que marquen la vida, però també vol reflectir el xoc generacional entre pares i fills . És una producció que explora aquells sentiments universals que afecten totes les edats: la por, l'alegria i la sorpresa que provoquen els canvis. 'Jo mai mai' també potenciarà les emocions, la diversió, les històries d'amor i amistat a través de la música en català que ha estat referent durant les darreres dècades.

A més, la producció compta amb un repartiment format principalment per actors i actrius joves. El repartiment juvenil està format per Jan Buxaderas, Berta Rabascall, Imén Akandouch, Maria Morera, Joel Cojal, Biel Rossell, Aleix Otem i Zoe Arnao .