Captura de Yildiz a Pecado Original d'Antena 3

La decisió de Yildiz al capítol de 'Pecado Original' del 8 de gener

Al nou capítol de 'Pecado Original', Yildiz pren una inesperada decisió que afecta directament la seva relació amb Halit.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dilluns 8 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dilluns 8 de gener, Yildiz li ha confessat a la seva amiga Ender que està molt feliç perquè Kerim i ella han decidit donar-se una oportunitat com a parella. No obstant això, Sahika edita un àudio de Kerim perquè Ender pensi que estan junts de debò. Després d'escoltar la conversa, Ender parla amb Yildiz i ella se'n queda molt afectada.

Sahika somrient amb una copa a la mà mentre parla per telèfon a Pecat Original
Sahika a 'Pecado Original' | Atresmedia

No obstant això, Ender confessarà a Şahika que ja sap que la seva relació amb Kerim és falsa, però ella li dirà que està molt equivocada. La germana de Kaya trucarà al jove per telèfon perquè el seu assistent reprodueixi un àudio manipulat. Ender escoltarà Kerim clarament dir que vol Şahika.

Tot i això, Kerim vol acomiadar-se i deixar el seu projecte de robar els diners del hòlding. Vol renunciar als seus plans per Yildiz, ja que si ella s'assabenta que és un estafador la perdrà per sempre.

Finalment, Yildiz accepta tornar amb Halit perquè pensa que Kerim és un mentider i que té una relació amb Sahika. Per la seva banda, Kerim es queda en xoc en descobrir que Yildiz es casarà una altra vegada amb Halit.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Ender seria mirant de banda a la sèrie turca Pecat Original d'Antena 3
Ender a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.