Anne Igartiburu presentant Cor a La 1

La 1 prepara 'Baila como puedas', el seu nou talent show original amb Anne Igartiburu

El ball aterra a La 1 amb 'Baila como puedas', el seu nou talent xou 100% original, presentat per Anne Igartiburu.

El món del ball torna a La 1 amb l'estrena de 'Baila como puedas', un nou programa original presentat per l'Anne Igartiburu. Creat per Zeppelin (Banijay Iberia), aquest nou talent xou desafiarà 16 professionals del ball al desafiament més gran de la seva carrera. Hauran de demostrar que són el ballarí i coreògraf més complet instruint vuit celebrities en tota mena de disciplines.

En el primer programa, cada un dels vuit famosos triarà un ballarí professional per formar parella. Mentrestant, la resta dels participants no escollits al primer programa passaran a la reserva. Aquesta elecció serà crucial, ja que la parella treballarà per esdevenir la guanyadora.

Aquestes parelles formades per ballarí i celebrity seran avaluades cada setmana per un jurat. El seu rendiment determinarà si el ballarí professional continua al programa o si ha d'abandonar-lo, canviant la celebrity de professor per, aquesta vegada sí, aconseguir donar el millor de si mateixa.

Primer pla d'Anne Igartiburu de gala somrient
Anne Igartiburu | RTVE

Per tant,  l'Anne Igartiburu torna al prime time amb projecte propi després de gairebé una dècada sense trepitjar la franja amb un format . Compaginarà aquesta tasca amb el seu paper a 'Corazón', que es reestructurarà a partir del gener amb l'arribada del Jordi González com a copresentador. Per competir contra el nou 'Socialité', el format ampliarà la seva durada i incorporarà col·laboradors, ja que durant una dècada Igartiburu només ha donat pas a vídeos.

D'aquesta manera, La 1 torna a apostar pel ball després de ''Mira quien baila!', que es va emetre entre el 2005 i el 2009. En aquesta etapa es van emetre set edicions presentades per l'Anne Igartiburu, amb Claudia Molina, David Cibera, Rosa Lopez, Estela Giménez, Manuel Sarrià, Nani Gaitán i Manuel Bandera com els seus guanyadors. Més recentment, el 2021, La 1 va estrenar 'The Dancer' amb Ion Aramendi, però no va funcionar arribant a caure al 6% de quota de pantalla.

Victor Janeiro, Edurne i Belén Esteban a la final de Més que ball el 2010 a Telecinco
'Més que ball!' a Telecincoo | Mediaset

De fet, coincideix que Telecinco també aposta pel ball amb el retorn de 'Bailando con las Estrellas'. El talent xou, que tornarà el proper dissabte 13 de gener, comptarà amb Jesús Vázquez i Valeria Mazza com a presentadors.