Primer pla de Chenoa com a presentadora d'OT 2023 a Prime Video

Prime Video confirma la renovació d''Operación Triunfo' per una nova edició

Prime Video confirma el futur d''Operación Triunfo' i de Chenoa: tornarà? Quan?

'Operación Triunfo' tindrà una nova edició a Prime Video. Després d'un gran èxit en el seu retorn, la plataforma ha anunciat durant la roda de premsa final que continuarà apostant pel talent xou. 'Operación Triunfo' tornarà en els propers mesos amb una nova edició, que mantindrà Chenoa com a presentadora.

"Gràcies pel que ha estat per a mi tornar a casa 23 anys després, ho vaig dir emocionada el primer dia. Ho vaig dir fa tres mesos,  ha estat una experiència i un màster a nivell personal i professional molt important. He estat molt acompanyada per tot l'equip de darrere de càmeres, gent que em coneix de fa molts anys, però dóna molta seguretat a l'hora de manejar un format com aquest, en directe, sense publicitat, a Prime Video, que també han confiat en mi i espero estar a l'altura", arrencava Chenoa la roda de premsa.

Fotografia dels sis finalistes d'OT 2023: Juanjo, Lucas, Martin, Naiara, Lucas i Ruslana
Finalistes d''OT 2023' | Prime Video

"He après molt amb 'Operación Triunfo'. Ha sobrepassat les expectatives. Quan vam veure l'oportunitat de ser la casa d''OT 2023' no ho vam dubtar, perquè encaixa en tot el que busquem, elevar la qualitat que oferim als nostres clients. ' Operación Triunfo' és qualitat, era innovació i ser pioners. Hem fet una cosa que no s'havia fet al món, un programa a plataforma, en directe durant 14 setmanes, amb programes diaris... Hem complert amb escreix", explicava, per la seva part, María José Rodríguez, CEO de Prime Video.

"Quan vam arrencar estàvem convençuts que seria un èxit, però a la tele mai no saps, per això ha estat molt bonic veure com el públic s'anava lliurant i com el públic es reunia. Hem batut tots els rècords, de conversa social, visualització a Youtube, venda de discos...", afegia la directiva.

A més, María José Rodríguez també ha explicat dades d'audiència de l'edició: "No cal que donem dades perquè 'OT' és al carrer, conversa social més enllà de les xarxes. 'OT 2023' ho han vist 3,5 milions d'espectadors únics, amb una fidelització del 85%”. Cal destacar que la final d''OT 2020', la menys vista de la seva història, va congregar 4,6 milions de contactes.

"El 2018 va tenir el pic d'usuaris registrats i ens vam quedar en 800.000 usuaris registrats. Ahir a la nit vam acabar la gala amb 1,6 milions d'usuaris registrant. També hem duplicat i triplicat el nombre de vots, algunes setmanes entre nominats i favorits hem arribat als 8 milions de vots. A la mateixa final rebem 1,2 milions de vots a la part final de les votacions", afegia Tinet Rubira, director general de Gestmusic.