Captura de Lara Álvarez al seu comiat de GH VIP: Última Hora a Telecincoo

Lara Álvarez anuncia per sorpresa la sortida de Mediaset després d'una dècada

Després de 10 anys com a presentadora, Lara Álvarez ha anunciat que abandona Mediaset España.

Lara Álvarez abandona Mediaset España tal com ha informat a les seves xarxes socials amb un breu missatge. La presentadora ha format part de la cartera de presentadors del grup audiovisual durant la darrera dècada. Ha estat una de les principals cares del grup, com a presentadora de grans espais com 'Supervivientes', però ja no seguirà a les pantalles.

De fet, Lara Álvarez va renovar el contracte amb Mediaset fa poc més d'un any, el desembre del 2022, just abans de la sortida de Paolo Vasile. En aquell moment, van sorgir rumors que apuntaven que estava cansada dels projectes que li donaven a la cadena, només com a copresentadora. Tot i això, després d'aquest missatge, tot apunta que ella ha estat la que ha decidit deixar el seu lloc com a presentadora.

"Després de gairebé 10 anys que recordaré sempre, he decidit deixar Mediaset per emprendre un nou camí professional. Gràcies a tots pel vostre afecte", ha escrit per sorpresa a les seves xarxes socials.

L'últim projecte com a presentadora de Lara Álvarez ha estat 'La Mejor Generación', que va ser retirat després de punxar en audiències amb tan sols un 4% de quota de pantalla. Prèviament, per Nadal, va estar al capdavant d''A tu bola', que tampoc va tenir res d'èxit. A la tardor també va estar al capdavant de 'GH VIP: Última Hora', que tampoc va aconseguir funcionar a l'access prime time.

Recordem que, fa dos anys, seria presentadora principal de 'Pesadilla en el Paraíso', però finalment van cedir el lloc a Carlos Sobera, deixant-la a ella de copresentadora. Alhora, deixava també 'Supervivientes' després de vuit edicions sent la connexió entre Espanya i Hondures per presentar 'Em rellisca' en el seu retorn a Telecinco. L'espai tampoc va aconseguir funcionar a l'estiu, amb resultats molt dolents en prime time.

Tots aquests fracassos haurien portat Lara Álvarez a posar punt final a aquesta etapa professional que es remunta el 2014, on va començar a treballar de manera interrompuda per al grup.