Captura d'Adara Molinero i Elena Rodríguez a 'GH Dúo'

Les xarxes esclaten davant el 'favoritisme' d'Elena a 'GH DÚO': parla amb Adara

Les xarxes han assenyalat que 'GH DÚO' hagi deixat parlar Elena amb Adara després de tan sols una setmana de tancament.

Només ha passat una setmana des que la casa de 'GH DÚO' obrís les portes, però una de les concursants ja ha rebut informació de l'exterior. Durant la segona gala, Adara Molinero ha entrat en directe per parlar amb la mare, que ha estat una de les protagonistes de la setmana. Elena Rodríguez s'ha discutit amb diversos concursants, però principalment amb Ivana Icardi per defensar la seva filla.

D'aquesta manera, Adara Molinero ha entrat en directe per donar consells a la seva mare perquè pugui viure el concurs tan tranquil·la com sigui possible. Recordem que Adara ha viscut en aquesta treu fins en tres ocasions, durant 'GH 17', 'GH VIP 7' alçant-se com a guanyadora i 'Secret Story'.

Perdona'm si t'ha molestat alguna cosa del que he dit o fet”, ha estat el primer que li ha dit Elena a Adara quan ha connectat en ple directe. "No, tu no et quedis pensant i sigues directa", li deia Adara sobre si tenia alguna pregunta.

Captura d'Adara Molinero i Elena Rodríguez plorant a 'GH Dúo'
Adara parla amb la seva mare a 'GH DÚO' | Mediaset

D'aquesta manera, la jove no dubtava a tranquil·litzar la seva mare: “Hi ha molta gent que et recolza, que t'estima i que t'entén. Fes el concurs com tu ets, gaudeix-ho com tu ets”.

Contínuament penso en quin consell em donaries. S'ha canviat el paper, sento que tu ets la mare i jo la filla”, li deia, abans d'acomiadar-se emocionades. A més, just abans de penjar la trucada, Elena enviava un missatge a la seva parella, mentre que Adara Molinero no dubtava a dir-li que el seu xicot també està molt enamorat.

Cal destacar que aquesta entrada d'Adara Molinero ha provocat multitud de crítiques a 'GH DÚO' a xarxes socials. Molts han assenyalat el programa per favoritisme, ja que Elena Rodríguez ha estat l'única a rebre informació de l'exterior. A més, aquesta ha arribat només una setmana després d'iniciar el reality.

Minuts abans, Elena Rodríguez i Ivana Icardi feien les paus després de diverses converses a la casa. L'argentina demanava perdó a la seva companya per haver parlat del seu nét, malgrat que no ho havia fet amb mala intenció. Rodríguez, per part seva, acceptava sense dubtar les disculpes.