Captura d'una foguera dels nois al quart programa de l'Illa de les Temptacions

Avanç de 'La Isla de las Tentaciones': Àlex s'enfronta a la infidelitat de Maria

Inesperat avenç de 'La Isla de las Tentaciones', que mostra la infidelitat d'una dels seus participants.

Les parelles de 'La Isla de las Tentaciones' segueixen avançant amb els solters i les solteres. Després de la primera caiguda en la temptació, arriba el moment que Álex afronti la seva foguera més difícil en assabentar-se que Marieta ha traspassat els límits. I és que, en les primeres hores a la vila muntanya, Marieta ja sentia una connexió especial amb Sergio, amb qui les coses han anat a més fins a fer saltar la llum de la temptació vermella.

Després de connectar de primeres, tots dos se n'anaven al jacuzzi per estar tot sol i allà començava a pujar la temperatura. Marieta s'asseia damunt de Sergio mentre estaven ficats a l'aigua ia poc a poc la tensió s'anava palpant cada cop més i ella li confessava alguna cosa. "Això és jugar molt, em fa por que m'agradis i jo no t'agradi a tu", deia.

Què et creus que jo sóc de pedra?”, deia ella al seu temptador mentre les carícies i l'acostament cada cop anaven a més fins que acabava passant. Marieta queia en la temptació amb Sergio entre petons al jacuzzi, cosa que feia saltar la llum vermella per primera vegada a vila platja davant la sorpresa dels nois. Cal destacar que després d'això cadascú se n'ha anat a la seva habitació i no han passat la nit junts.

Captura de Marieta i Sergio fent-se un petó al jacuzzi de l'Illa de les Temptacions
Marieta i Sergio a 'L'Illa de les Temptacions' | Mediaset

D'altra banda, Ana estarà molt preocupada en saber que la seva connexió amb Napoli va cada cop a més. No deixarà de preguntar-se què pensarà Borja quan se n'assabenti veient les imatges.

Mentre la temperatura pujarà a Villa Montaña i Villa Playa, les cinc parelles s'enfrontaran també a novetats a la dinàmica del reality. Sandra Barneda anunciarà als nois que haurien de triar una de les seves nòvies "perquè no vegi imatges a la foguera". Com es prendran elles la decisió?

Captura de Sandra Barneda amb un vestit vermell a L'Illa de les Tentaciones aquest dimecres 17 de gener a Telecinco
Sandra Barneda a 'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

Recordem que 'La Isla de las Tentaciones', amb un 13,9% i 1.115.000, va liderar dimarts a la nit congregant 3,4 milions d'espectadors únics. Va comptar amb un gran seguiment entre els millors de 55 anys (20,7%). En el seu segon dia, el reality va pujar a un 14,1% i 1.127.000, reunint més de 3,2M d'espectadors únics.