Luca Onestini sorprès durant la segona gala de GH DÚO a Telecinco

L'audiència no compra Luca Onestini: de guanyador a primer expulsat de 'GH DÚO'

Luca Onestini és el primer expulsat de 'GH DÚO' després d'haver guanyat 'Secret Story' fa dos anys.

Luca Onestini no ha aconseguit el suport de l'audiència en el seu segon reality a Espanya. Tot i que fa tan sols dos anys es va proclamar com a guanyador de 'Secret Story', aquest mateix públic ara l'ha convertit en el primer expulsat de 'GH DÚO'. Tot en una nominació en què hi havia nou concursant, encara que a la gala només ha arribat amb Ivana Icardi, Marta López i Efrén Reyero.

D'aquesta manera, el duel final s'ha viscut entre la parella. Marta i Efrén eren els menys votats i salvats i les línies es tornaven a obrir per a Luca Onestini i Ivana Icardi. Finalment, amb un 60% dels vots, l'italià ha estat el més votat per abandonar la casa i esdevenir el primer expulsat de 'GH DÚO'.

Captura de Mayka Rivera amb Luca Onestini a 'GH Duo'
Luca Onestini amb Ivana Icardi | Mediaset

"Això ho ha triat l'audiència i és correcte, ho respecto, només faltaria. No crec que sigui una cosa que hagi fet aquí a 'GH DÚO', perquè crec que no he fet res dolent, no crec que em mereixi ser el primer expulsat. Ho acceptaré i arribo a plató sense cap problema, he fet el que havia de fer, sent jo mateix i amb el cap alt", deia després de conèixer la seva expulsió.

"A la meva vida la mitjana mesura no m'agrada, soc de blanc o de negre, l'altra vegada he guanyat i ara soc el primer expulsat. Sempre sóc el primer en alguna cosa...", afegia quan Marta Flich li recordava que havia guanyat 'Secret Story'.

Per la seva banda, Ivana Icardi no s'imaginava continuar concursant a 'GH DÚO', ja que pensava que les baralles amb Elena Rodríguez l'havien perjudicat. “Quan em vegin a la casa, si amb Efrén s'hauran quedat morts, no em vull imaginar ara”, deia molt contenta Ivana Icardi.

Captura de Luca Onestini durant la primera gala de 'GH Duo'
Luca Onestini | Mediaset

"Vull agrair a totes les persones que han votat perquè ho han intentat fer. Estic emocionat, però els jocs encara no han acabat, si hi ha repesca estarem aquí. Vull amb tot el meu cor al meu germà i sóc aquí per rebre'l", deia un Gianmarco molt emocionat des del plató de 'GH DÚO'.