Muntatge del plató i el logo de GH DUO amb Victor Sandoval, Anabel Pantoja, Betlem Ro, Kiko Hernández, Sandra Pica i Sofia Suescun

Les vuit parelles que ens agradaria veure concursant a 'GH DÚO' de Telecinco

Llista de les vuit parelles que podrien participar a 'GH DÚO' i seria una gran bomba a Telecinco.

L'estrena de la segona edició de 'GH DÚO' és a tocar i Telecinco ja ha començat a confirmar els primers famosos. Luca Onestini i Elena Rodríguez són els primers concursants confirmats. Una llista a la qual s'uniran previsiblement 14 famosos més que concursaran en parelles.

De moment són pocs els detalls que es coneixen de 'GH DÚO', tan sols que seguirà comptant amb Marta Flich, malgrat totes les crítiques que ha rebut com a presentadora. Pel que fa als debats, es podria mantenir Ion Aramendi com a presentador, malgrat que la decisió no estaria tancada. Es desconeix si Telecinco seguirà apostant per 'GH DÚO: Última Hora' a l'access prime time i si es mantindrà Lara Álvarez o si hi haurà canvi de rostre.

D'aquesta manera, a TVienes proposem una llista de vuit parelles que serien una gran bomba si participessin a 'GH DÚO'.

Kiko Hernández i Belén Rodríguez

Captura de Kiko Hernández i Belén Rodríguez a Sálvame
Kiko Hernández i Belén Rodríguez | Mediaset

Ja es van rumorejar per a 'GH VIP' i seria una bomba com a parella. Els que fossin col·laboradors del ja mort 'Sálvame' van iniciar una gran enemistat després que sortís a la llum els préstecs de Belén Rodríguez a Kiko Hernández. Durant setmanes van protagonitzar un gran enfrontament que va culminar amb la sortida de Rodríguez del format vespertí.

En aquesta edició de 'GH VIP', Belén Ro ha estat molt involucrada i ha arribat a pujar fins a dues vegades a la casa. Per la seva banda, Kiko Hernández porta allunyat de les pantalles des del final de 'Sálvame', tan sols tornant per a l'estrena de '¡Sálvese quien Pueda!'.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez

Omar Sánchez i Anabel Pantoja el dia del seu casament
Anabel Pantoja i Omar Sánchez | GTRES

En aquests realities sempre cal el retrobament de les exparelles. Anabel Pantoja s'ha convertit en els últims anys en una de les celebrities més cobejades i va triomfar al seu pas per 'Supervivientes'. Omar Sánchez, per la seva banda, va passar força desapercebut per 'Supervivientes' i 'Pesadilal en el Paraíso', però probablement guanyaria en un retrobament amb Anabel. A més, la jove també ha participat activament a 'GH VIP', pujant amb Belén Ro dues vegades a la casa.

Sandra Pica i Tom Brusse

Fotografia de Tom Brusse i Sandra Pica com a concursants de La Casa Fuerte
Sandra Pica i Tom Brusse | Mediaset

Una de les parelles més polèmiques de 'La isla de las Tentaciones'. Sandra Pica mereix una segona oportunitat després del gran paper que va fer a 'Secret Story'. Per la seva banda, Tom Brusse porta un temps allunyat de les pantalles i sempre ha donat grans moments, sobretot quan hi ha alguna noia pel mig.

Chelo García-Cortés i José Manuel Parada

Chelo García Cortés amb José Manuel Parada posant junts en un photocall
Chelo García-Cortés i José Manuel Parada | Mediaset

Sempre hi ha d'haver lloc per a les antigues glòries televisives. Les anades i vingudes entre Chelo García-Cortés i José Manuel Parada han estat moltíssimes. A més, implicaria el retorn de la periodista a Telecinco després del final de 'Sálvame', mentre que ell segueix treballant a la cadena com a col·laborador de 'De Viernes'.

Beatriz Trapote i Victor Janeiro

Després de guanyar 'Pesadilla en el Paraíso' és el moment que Victor Janeiro torni a participar en un altre reality. Però, sobretot, que Beatriz Trapote torni una vegada més a les pantalles amb tota la força i el caràcter que té. Una concursant que no callaria res i que generaria grans bronques a la convivència.

Victor Sandoval i Nacho Polo

És un dels retrobaments més esperats de la televisió i s'ha rumorejat en moltes ocasions. Victor Sandoval és una de les cares més histriòniques de la televisió i sempre genera grans moments. El seu retrobament amb Nacho Polo a la televisió el trasbalsaria encara més, generant moments inimaginables.

Sofia Suescun i Kiko Jiménez

Foto de Sofía Suescun i la seva parella, Kiko Jiménez, fent-se una foto junts davant d'un mirall
Sofia Suescun i Kiko Jiménez | Instagram, @sofia_suescun

Fa un temps que estan allunyats de les pantalles, sobretot Sofia Suescun, després de ser vetada a Mediaset. Ha estat una de les grans concursants de realities a Espanya i ha de tornar a 'GH DÚO' per aconseguir el premi que li van robar la primera temporada. Seria una gran manera que Sofia Suescun i Kiko Jiménez tornessin a una Telecinco a la qual tant han donat.

Suso Álvarez i Alejandra Rubio

Entre Suso i Alejandra sempre hi ha hagut gran química i s'ha rumorejat que hi ha hagut més que una amistat. Comparteixen contínuament platós de televisió, com a 'Así es la vida', però mai se'ls ha vist conviure junts. Suso Álvarez, a més, ja coneix perfectament el format, ja que va ser subcampió de 'GH VIP', mentre que seria el debut a l'univers dels realities per a Alejandra Rubio.