Fotografia de Jessica Bueno i Luitingo fora de la casa de GH VIP

Surt a la llum el que ha passat entre Jessica Bueno i Luitingo després de sortir de 'GH VIP'

Es filtren les dues nits d'amor entre Jessica Bueno i Luitingo després de sortir de 'GH VIP'.

La relació entre Jessica Bueno i Luitingo sembla que segueix avançant després de finalitzar 'GH VIP'. El passat dijous 21 de desembre, el reality va tancar les portes de la casa proclamant Naomi Asensi com a guanyadora. Tot i que no ha aconseguit la victòria, Luitingo sí que ha aconseguit l'amor de Jessica Bueno, que segueix augmentant després de 'GH VIP'.

D'aquesta manera, els seguidors de la parella s'han preguntat molt com han estat les primeres hores després de sortir de la casa. A 'Fiesta', el periodista Sergio Pérez ha llançat llum en l'assumpte: "Et puc confirmar, Emma García, que Luitingo i Jessica Bueno han passat la nit junts. Han passat una bona nit. Des que va sortir de la casa, tant el dijous com divendres han passat la nit junts”.

Captura de Jessica Bueno i Luitingo en una conversa al jardí de GH VIP
Jessica Bueno i Luitingo | Mediaset

Per tant, la parella hauria passat junts dijous a la nit, després de la final de 'GH VIP', i de divendres, dia en què van gravar el debat final del reality. Després de l'exclusiva del periodista, Emma García se sorprenia que la parella hagi passat dues nits seguides: "No és el mateix una que dues". "Això és perquè ha agradat, perquè si no no es torna a repetir", ha puntualitzat el periodista de 'Fiesta'.

Per la seva banda, Belén Rodríguez ha comentat que “la primera van dormir poc”. "Home, quan estàs al principi així, s'agafa amb ganes", assegurava Alexia Rivas.

De fet, a la casa de 'GH VIP' ja van parlar del seu futur. “Si m'he de fer 700 quilòmetres, agafar un avió o un AVE, tu creus de debò que no ho faré?”, deia Luitingo a la model. Tot i això, Jessica Bueno dubtava dels sentiments del cantant: "Parlo de tu diàriament i ploro per tu perquè et trobo a faltar... en la lluita hi ha la recompensa, no? Jo el que vull és veure't i passar temps amb tu", li responia el cantant.

Captura de Jessica Bueno i Luitingo xerrant al jardí de GH VIP
Jessica Bueno i Luitingo | Mediaset

Per saber més informació sobre aquesta relació també caldrà veure el debat final de 'GH VIP', que s'emetrà el proper dijous 28 de desembre. Tot apunta que gran part dels continguts estan centrats en Jessica Bueno i Luitingo.