Muntatge dels tercers nominats de GH DÚO: Lucía Sánchez, Manuel González, Marta López, Marc Florensa i Asraf Beno

Vota: Qui vols que sigui el tercer expulsat de 'GH DÚO'?

Vota a la nostra enquesta per expulsar un concursant de la tercera nominació de 'GH DÚO': Lucía, Manuel, Marta López, Marc Florensa i Asraf.

Lucía Sánchez, Manuel González, Marta López, Marc Florensa i Asraf Beno són els tercers nominats de 'GH DÚO'. Només dues setmanes després d'entrar a casa, durant la tercera gala, el programa ha canviat per sorpresa la mecànica de les nominacions. Perquè els famosos no puguen fer estratègia, s'han eliminat les votacions de 3 i 1 punt.

En el seu lloc, ha sortit nominat un membre de cada parella, i dos del trio, i tots s'han enfrontat al joc. Els grups han hagut d'escollir qui s'exposa a la nominació i qui està salvat directament. Tot ha passat després de l'expulsió de Finito, que s'ha convertit en el segon a abandonar la casa de 'GH DÚO'.

*Recorda que pots votar una vegada al dia

Una de les novetats de 'GH DÚO' és la incorporació del multivot a les rondes d'expulsió. Permetrà a cada usuari emetre cinc vots gratuïts a través de l'app de Mitele en lloc d'un com passava fins ara. Aquests cinc vots podran, a més, ser repartits com l'usuari vulgui, de manera que podrien ser adjudicats a un sol nominat o a diversos .

Així han estat les nominacions

  • Lucía Sánchez i són els Manuel González nominats, mentre Mayka Rivero és la salvada
  • Marta López és la nominada, mentre que Efrén Reyero és el segó
  • Marc Florensa és el nominat, mentre Ana María Aldón és la salvada
  • Asraf Beno és el nominat, mentre que Elena Rodríguez és el segó
  • Ivana Icardi és la nominada, mentre que Keroseno és el segó

Cal destacar que si les parelles no s'haguessin posat d'acord haurien sortit nominats tots dos integrants. Per tant, Lucía Sánchez, Manuel González, Marta López, Marc Florensa, Asraf Beno i Ivana Icardi han estat els nominats provisionals. Al final de la gala, els concursants de 'GH DÚO' han participat en un joc per aconseguir la salvació: Ivana i Kersoseno han guanyat i Ivana ha sortit de la llista.