Captura de Marta Flich amb la boca oberta i assenyalant a la tercera gala de GH DÚO

'GH DÚO' anuncia una sanció als concursants després del que han fet Lucía i Manuel

'GH DÚO' sanciona el que han fet els dos concursants amb una nova norma que afectarà tothom.

L'organització de 'GH DÚO' ha imposat una dura sanció als concursants després del que va passar les últimes hores. Tot ha començat quan Manuel i Lucía van planejar, juntament amb Mayka, un "atracament" a la suite que gaudien aquesta setmana Ana María Aldón i Marc Florensa. Es tracta d´una estada que poden gaudir únicament els immunes de la setmana, amb bany propi i menjar extra.

Manuel en calçotets i Lucía en xandall agafaven dues mitges per fer d'autèntics lladres. Tot i això, Ana María es va revelar davant el soroll de la porta i un Marc profundament adormit que no es va assabentar de res. Al final, la col·laboradora de 'Fiesta' va acabar perseguint amb una gran carrera els seus companys, que van aconseguir arribar a atrinxerar-se al confessionari mentre degustaven els fruits secs que havien robat.

D'aquesta manera, malgrat que el pla va fallar perquè Ana María els va caçar en directe, igualment es van fer amb el botí. Cal destacar que, malgrat entrar com a grans enemics, Lucía i Manuel ja s'han reconciliat a la casa de 'GH DÚO'. De fet, els últims dies han protagonitzat junts diversos atracaments al rebost, per menjar-se el dinar de tots.

A la gala amb Marta Flich, els concursants visionaven el que havia passat i molts reien davant l'anècdota. Lucía i Manuel asseguraven que havien passat un dia molt avorrit i que així s'havien entretingut. De fet, explicaven que hi havia més implicats, encara que no van voler assenyalar cap altre company de 'GH DÚO'.

Captura de Marta Flich amb Lucía Sánchez, Manuel Rodríguez i Mayka Rivera a GH DÚO
'GH DÚO' sanciona els concursants | Mediaset

Tot i això, el somriure se'ls va esborrar quan la presentadora els va comunicar que hi havia una sanció que afectava tothom en haver-se infringit les normes. Marta Flich els recordava que saltar-se les normes de 'GH DÚO' té conseqüències. Per tant, la suite de la casa ha estat clausurada fins a nova ordre i, per tant, falten llits perquè dormin tots.

Alguns hauran de dormir al sofà en no haver-hi llits suficients. Els mateixos Lucía i Manuel asseguraven que no tenien cap problema a fer-ho i que no els semblava per tant. Altres concursants, com Keroseno, afirmaven que no els feia cap gràcia els fets.